Bruktbil til salgs

Finn bruktbil til salgs hos Møller Bil. Vi har både personbiler og nyttekjøretøy til salgs hos forhandlere i store deler av landet, slik at du kan finne din favorittbil til en rimelig pris.

Finn gunstige bruktbiler hos din nærmeste forhandler

Mange foretrekker å kjøpe bil brukt, og det er mange gode grunner til å gjøre dette. Økonomiske årsaker veier naturlig nok tungt - en bil mister i snitt halve verdien sin de første fem årene den er på veien. Noen foretrekker derfor å legge litt mindre penger i kjøretøyet. For andre er miljøhensyn vel så viktig.

Møller Bil har forhandlere fra Trondheim i nord til Egersund i sørvest, samt Østlandet og Stor-Oslo, som selger brukte biler fra Audi, ŠKODA og Volkswagen. Utvalget av bruktbiler er stort, og du finner garantert noe for enhver smak og alle drivlinjer - både bensin, diesel og ladbare hybrider og elbiler. For deg som skal selge bruktbil betyr dette at kampen om kundene er hard, og at det er vanskelig å skille seg ut i mengden av bruktbiler til salgs.

Innbytte av bil

Ved å selge bilen til en forhandler får du et raskt oppgjør og en bekymringsfri handel. Mange velger derfor dette, og slipper på denne måten å bruke tid på service og reparasjoner, vask og polering samt visning av bilen til potensielle kjøpere.

Det er raskt og enkelt å la Møller Bil ta den gamle bilen din i innbytte:

 • Forhandleren kjøper bilen du allerede eier
 • Prisen du får trekkes fra den nye bilen du skal kjøpe

Dersom du kjøper en billigere bil enn du allerede eier, kan forhandler utbetale deg mellomlegget.

Pristilbudet du mottar for den gamle bilen utstedes av forhandler basert på takst av bilens tilstand, skader og nødvendige reparasjoner. Geografiske variasjoner i etterspørsel etter bilmodell, drivlinje og drivstoff kan også påvirke tilbudet du mottar.

Innbytterpris er likevel ikke det viktigste - til syvende og sist er det differansen mellom prisen på den nye bilen og innbytteprisen som avgjør hvor godt tilbudet er.

Fordeler med å kjøpe bruktbil hos Møller Bil

Her hos Møller Bil selger vi bare bruktbiler som vi kjenner godt. Vi er eksperter på Volkswagen, Audi og SKODA. Ved å velge en av våre bruktbiler til salgs kan du derfor føle deg trygg på at du har kjøpt en sikker bil. Hos oss får du alltid med en tilstandsrapport fra en grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk ved et av våre verksteder. I tillegg får du:

 • Garantert kilometerstand
 • Opptil 24 måneders garanti
 • Full bytterett i 30 dager eller 1000 km
 • Eksperthjelp fra A til Å
 • Trygt bilkjøp uten heftelser
 • Full servicehistorikk dersom bilen har fulgt Møller Bils serviceprogram

 

Møller Bil har alt du trenger til bilen din, fra dekkhotell til service og salg. Vi tilbyr også forsikring som er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper, slik at du blir ivaretatt når du trenger det som mest. Merkeforsikring fra våre partnere IF eller Enter betyr raskt skadeoppgjør i hele Norge og Europa, leiebildekning og maskinskadedekning.

I vår merkeforsikring får du:

 • Ved skade blir reparasjon garantert utført ved et merkeverksted og med originaldeler. Dette er den største fordelen ved å velge en merkeforsikring.
 • Leiebil mens våre fagfolk fikser din bil (utvidet antall dager - min. en måned).
 • Raskt, trygt og korrekt oppgjør ved skade, både i Norge og resten av Europa.
 • Lav eller ingen egenandel ved bytte av rute (vanligvis minimum 2.000,-).
 • Nøkkelforsikring.
 • Feilfyllingsforsikring.
 • Leasing. Startleie som innbetales ved leasingoppstart erstattes (avskrevet lineært over leieperioden - Enter inntil 100.000 NOK, If, ubegrenset størrelse på startinnskuddet.

Tips til deg som skal kjøpe bruktbil

Er du ute etter en bruktbil til salgs? Dette kan spare deg for mange penger, forutsatt at du finner riktig bil og ikke ender opp med skyhøye regninger fra service. Vi råder deg til å følge våre 10 tips til et trygt bruktbilkjøp:

 1. Sjekk serviceheftet og historikken grundig, og at bilen er fri for heftelser
 2. Sjekk bilens generelle tilstand - en velholdt bil henger gjerne sammen med ryddig bilhold
 3. Sett deg inn i forhandlerens bruktbilprogram
 4. Sjekk hvilke garantier og fordeler man får utover forbrukerkjøpsloven
 5. Sjekk om eventuelle reparasjoner er utført på autorisert verksted
 6. Sjekk kilometerstand, årsmodell og EU-kontroll
 7. Les tilstandsrapporten nøye
 8. Sjekk om og eventuelt når registerreimen er byttet
 9. Prøvekjør bilen på varierte veier
 10. Skriv en ordentlig kontrakt

Les også: EU-kontroll regler

Finn bruktbil til salgs hos Møller Bil

Møller Bil har Norges største utvalg av biler til salgs, enten du er på utkikk etter ny eller brukt bil, stor eller liten, SUV eller stasjonsvogn, bensin, diesel, ladbar hybrid eller elektrisk. Vi har bilen som passer for deg.

Når du kjøper bruktbil fra en av våre forhandlere skal du føle deg trygg på at du har gjort et godt valg. Kom gjerne innom en av våre forhandlere for å se på utvalget, eller klikk deg gjennom våre bruktbiler til salgs på nett.