Fra Møller Medvind til Møller Bil

Møller Medvind sørger for at det utdannes folk med viktig fagkompetanse innen kosmetisk klargjøring og bilpleie som vi i Møller Bil har bruk for. Møller Bil Grorud er en av flere forhandlere som har sett til Medvind når de skal ansette nye medarbeidere.

- Medvind som prosjekt er jo en fantastisk historie som man ønsker å støtte og som vi i Møller Bil er ordentlig stolte av å jobbe med. I tillegg gjør de en skikkelig god jobb og leverer et produkt som vi er svært fornøyde med, sier Christian Holter som er daglig leder hos Møller Bil Grorud.

Når Møller Bil Grorud plutselig stod uten klargjører for litt over et år siden steppet Saman Mohammedi inn. Han jobbet da hos Møller Medvind. Her gjorde han en så god jobb, at han kort tid etter ble spurt om han kunne tenke seg å jobbe fast på Grorud.

Christian skryter av Saman:

Saman er utrolig dyktig og har en ekte passion for å levere et skikkelig godt produkt. Det er lett å se at han virkelig bryr seg om jobben sin.
- Christian Holter

- Ja, det er viktig for meg å gjøre en god jobb. Jeg tenker aldri at jeg klargjør bilen for noen andre. Jeg ser på bilen som min egen og da må man gjøre det skikkelig sier Saman entusiastisk.

- Når jeg ser kunder som kommer og henter sin nye bil er fornøyde, så blir jeg veldig glad.

Saman Mohammedi (t.v) og Christian Holter.

Hos Møller Bil Grorud styrer Saman alt som har med klargjøring av nye biler å gjøre. I tillegg til dette har han full kontroll på logistikken av nye biler og har blitt en viktig ressurs hos forhandleren.

Skape gode arbeidsplasser hos Møller Bil

I Møller Bil ønsker vi å skape gode arbeidsplasser for alle. Det å være inkluderende og omtenksom er verdier som står sterkt og er en viktig del av vår kultur. Møller Medvind er derfor et selskap vi er veldig stolte av å samarbeide med. Frem til nå har Møller Bil rekruttert totalt 9 ansatte fra Møller Medvind som har fått fulle faste jobber ute hos ulike Møller Bil-forhandlere.

- Vi har et fantastisk samarbeid med Møller Bil sine forhandlere. De siste to årene har de ansatt flere av våre medarbeidere, som blir tatt veldig godt imot. De blir raskt lagt merke til fordi de er gode bidragsytere til et godt miljø i tillegg til at de løfter kvaliteten på kundebiler og i salgshallene sier Mari Førde og Bjørn Erik Tangen fra Møller Medvind.

Saman har jobbet hos Møller Bil Grorud i litt over et år og trives godt.

- Saman er en utrolig bild og hjelpsom person som bidrar mye til arbeidsmiljøet her på Grorud sier Christian.

- Det er veldig fint å jobbe her. Det er et lite sted hvor vi kjenner hverandre godt og alle er flinke til å hjelpe hverandre hvis det er noe. Uansett hvem jeg spør får jeg alltid hjelp. Jeg har inntrykk av at det er tilfelle hos alle Møller Bil-forhandlere, forteller Saman.

Lær mer om Møller Medvind
Sist oppdatert - 08. mars 2024

Relaterte artikler

Samfunnsansvar- Forskjellene våre gjør oss bedre!

- Mangfold og forskjeller bidrar til rikere diskusjoner og mer læring, sier Sara Lyngholm Odden som er salgs- og markedssjef hos Møller Bil Stavanger. Sammen med daglig leder, Jan Olav Fikstvedt, og dyktige kollegaer jobber de aktivt med å gjøre ulikhetene seg imellom til styrke.

SamfunnsansvarJentene mot strømmen

Vi gleder oss over at det er økende antall kvinnelige søkere til våre lærligprogrammer. Jentene som allerede er ute på verkstedene tar i mot sine nye, kvinnlige kollegaer med åpne armer.

SamfunnsansvarEnergieffektiv ledelse gir store besparelser

Hos Møller Bil Ryen har de hatt stor fokus på hvordan de kan drive forhandler og skadeverksted mer energieffektivt. Dette har gitt gode resultater og svært store besparelser. – Det er motiverende å se at forbruket stuper, sier daglig leder Svein Morten Bergh.

Se alle artikler