Derfor bør du velge en bruktbil med serviceavtale

Nå tilbyr Møller Bil for første gang serviceavtale for brukte biler. - Det gir deg et mer forutsigbart og tryggere bilhold, forteller bruktbilselger Veronica Uthaug.

Veronica er en av mange bruktbilselgere i Møller Bil som kan hjelpe deg med en serviceavtale.

Er du blant de som ønsker minst mulig høye engangskostnader i etterkant av et bruktbilkjøp?

- Da kan den nye serviceavtalen for bruktbil være løsningen for deg. Den dekker alle kostnader knyttet til planlagte servicer etter bilprodusentens serviceprogram, forteller Veronica Uthaug som er bruktbilselger hos Møller Bil Bruktbilsenter Bergen.

Serviceavtale for bruktbil ble lansert i mars 2023 og her er Veronicas beste råd til deg som vurderer en bruktbil med en slik avtale.

Derfor velger kundene serviceavtale for bruktbil

- Kundene som velger serviceavtale gjør det fordi de ønsker et mer forutsigbart og tryggere bilhold. De betaler for de kommende servicene gjennom et fast månedsbeløp som med billånet, trafikkforsikringsavgiften (tidligere årsavgift) og forsikringen, forklarer Veronica.

Dermed slipper du å betale hele kostnaden når bilen først skal ha service.

- Vi ser også at folk er mer pris- og kostnadsbevisste nå, og setter derfor pris på å fordele servicekostnaden utover året. For mange med et stramt budsjett og behov for en velfungerende bil er dette en lettelse. Prisen er også konkurransedyktig, sier hun.

Alle våre bruktbiler kommer med garanti.

Dette dekker serviceavtalen for bruktbil

Serviceavtalen dekker alle servicer inkludert bremseservice og skift av pollenfilter.

- Våre merkeverksteder benytter kun originale deler slik at bilen forbli original. Disse delene har også garanti. Alle mekanikerne til Møller Bil er grundig trent av bilmerkene til å reparere og vedlikeholde din bil og det i seg selv er en trygghet, understreker Veronica.

Reparasjon og skifte av slitasjedeler som bremser, dekk, vindusviskere og EU-kontroll dekkes ikke av denne serviceavtalen. Likevel med full historikk på din bil og ekspertkompetanse kan feil og mangler finnes lettere.

- Å følge serviceløpet hos oss vil ofte gi økt annenhåndsverdi på bilen om du selger den igjen, forteller hun.

Les mer om service til din bil som er eldre enn fem år.

Dette koster serviceavtale for bruktbil

- Prisen for serviceavtalen varierer fra bilmodell til bilmodell. To populære bilmodeller blant kundene er Volkswagen e-Golf og Audi e-tron. En serviceavtale for de to modellene koster henholdsvis 7.125 kr og 9.750 kr over to år, forteller Veronica før hun fortsetter:

- Det tilsvarer et månedsbeløp på cirka 300 kr og 400 kr.

Servicen må utføres hos et autorisert merkeverksted av Volkswagen, Audi, Škoda eller SEAT/CUPRA som Møller Bil. Prisene er per april 2023 og prisjusteres årlig etter konsumprisindeksen.

Er serviceavtale noe for deg? Veronica og hennes kolleger Møller Bil hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha ved kjøp av bruktbil.

Er serviceavtale noe for deg? Veronica og hennes kolleger Møller Bil hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha ved kjøp av bruktbil.

Disse kan kjøpe serviceavtale for bruktbil

- Det fine med serviceavtalen er at den kan kjøpes av alle, både privatpersoner og næringskunder, forteller Veronica.

Avtalen gjelder alle type drivlinjer som elektrisk, bensin, diesel eller ladbar hybrid. Bilen må være en Volkswagen, Audi, Škoda eller SEAT/CUPRA kjøpt ny i Norge og ha tilgjengelig servicehistorikk. Audis RS-modeller er utelatt.

For mange med et stramt budsjett og behov for en velfungerende bil er dette en lettelse.
- Veronica Eliza Meidell Uthaug, bruktbilselger

Så lenge varer serviceavtalen for bruktbil

Du bestemmer selv varigheten på serviceavtalen, men minste avtaletid er to år og det må være minimum seks måneder til neste service. Det er ingen kilometerbegrensning for hvor langt du kan kjøre i året, forteller Veronica før hun fortsetter:

- Serviceavtalen kan opprettes frem til og med bilen er seks år. Du kan ha serviceavtalen helt fram til bilen er åtte år gammel eller kjørt 250.000 km. Derfor kan vi tilby dette til de aller fleste som handler bil hos oss.

Velkommen til en av Møller Bils bruktavdelinger eller bruktbilsentre.

Velkommen til et av Møller Bils bruktbilsentre eller bruktavdelinger. Her kan vi hjelpe deg med ny bil, serviceavtale, finansering, forsikring og mye mer.

Stort bruktbilutvalg

Hos Møller Bil får du alltid med tilstandsrapport, bruktbilgaranti, full bytterett i 30 dager eller 1.000 km og eksperthjelp fra A til Å.

Sist oppdatert - 30. april 2024

Relaterte artikler

Kjøp og salgPrivatleasing - hva koster det å lease en bil?

Hva månedsprisen din blir, vil avhenge av bilen du velger, startleie, avtalt årlig kjørelengde, varighet på avtalen, og om du har tilleggstjenester inkludert i avtalen.

Kjøp og salgStørst utvalg er best

Som Norges største bilforhandler har vi bruktbilavdelinger over store deler av landet. Muligheten for at den neste drømmebilen din finnes hos en av våre forhandlere er derfor veldig stor.

Kjøp og salgDerfor bør du velge en bruktbil med Trygghetsgaranti

For at du skal føle deg trygg når du kjøper en bruktbil er Møller Bil først ute med å tilby en Trygghetsgaranti på alle outlet-biler. Den nye og unike garantien er basert på tilbakemeldinger og innsikt.

Se alle artikler