Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Mitt Bilhold forenkler det å eie bil

Mitt Bilhold gir deg som eier av Volkswagen, Audi eller ŠKODA full oversikt over alt en bileier må tenkte på. Tjenesten er tilgjengelig i en nettleseren, eller som en app til din smarttelefon.

Full oversikt - Mitt Bilhold Full oversikt over bilholdet

Med Mitt Bilhold har du full oversikt over bilene du eier, med tilhørende papirer og dokumenter, gjeldende tjenester og garantier. Du kan se bilens tekniske data og din egen verkstedhistorikk, og du kan bestille og se status for mobilitetsgaranti, serviceavtaler og dekkhotell.

Verksted og service - Mitt Bilhold Bestill verkstedtime og se kommende avtaler

Med Mitt Bilhold er det enkelt å bestille time på verksted eller EU-kontroll. Du får også automatiske varsler når avtaler nærmer seg eller når det er på tide med neste service.

Skadetakst - Mitt Bilhold Bestill skadetakst på nett

Det å få en skade på bilen er aldri moro og med Mitt Bilhold gjør vi utbedringsjobben enklere for deg. Ved hjelp av appen og tjenesten Skadetakst Online slipper du å kjøre til verkstedet for å få et overslag over hva det vil koste å utbedre skaden.

Veihjelp - Mitt Bilhold Veihjelp hvis uhellet er ute

Med Mitt Bilhold kan du føle deg litt tryggere hvis uhellet skulle være ute. I appen finner du informasjon om veihjelp og aktuelle telefonnummer, du får praktiske tips om førstehjelp og hva du skal gjøre hvis du er først på ulykkesstedet eller opplever en dyrepåkjørsel.

Varsellampe - Mitt Bilhold Varsellamper

Lyser det en varsellampe på dashbordet som du ikke et helt sikkert på hva betyr? I appen Mitt Bilhold finnes en oversikt de viktigste varsellampene og hva de indikerer.

Kom i gang nå!

Registrer deg som bruker og få komplett oversikt over ditt bilhold.

Bestill verkstedtime

Her kan du enkelt bestille time til verksted, service og EU-kontroll hos alle våre forhandlere.