Innbyttebil: Selg bilen på dagen

Hos oss får du en uforpliktende verdivurdering av din innbyttebil. Denne verdien bruker du som egenkapital for å redusere mellomlegget ditt ved kjøp av en annen bruktbil eller nybil. Oppgjøret får du raskt og smidig.

Jeg vil lese mer om
→ Fordeler og ulemper
→ Verdivurdering
→ Opplysningsplikt 

Kontakt meg om innbyttebil

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.
 

Hva er en innbyttebil?

En innbyttebil er når vi kjøper bilen du allerede eier. Prisen du får fra oss bruker du som egenkapital på kjøp av ny bil. Det kan være en gunstig avtale for mange fordi

  1. Prisen du får trekkes fra den nye bilen du kjøper.
  2. Kjøp av en billigere bil enn du allerede eier vil resultere i at du får utbetalt mellomlegget.
  3. Verdivurderingen du får fra oss er helt uforpliktende.
  4. Bytter du bilen din inn i en bruktbil hos oss får du opptil 24 måneders garanti og tilstandsrapport på bilen du kjøper.

Derfor kan innbytte av bil være en god løsning

  • Du slipper å bruke tid på å lage annonse, møte potensielle kjøpere og sørge for alt det praktiske.
  • Du får et enklere oppgjør
  • Ingen behov for kollektivtrafikk, taxi eller sjåfør - Du leverer fra deg bilen samtidig som du henter din nye bil.
  • Det er mindre sannsynlig at noe uforutsett dukker opp i ettertid ved salg til forhandler enn til privat. Som forhandler overtar vi ansvaret.

...men vit også at

  • Du kan få mer igjen for å selge bilen din privat - men husk at du vil ha reklamasjonsansvar for bilen du selger.
  • Du kan samle inn verdivurdering fra flere før du tar et valg om forhandler.

Dette kan du få for den gamle bilen din

Verdivurderingen på bilen din kan variere fra forhandler til forhandler. Grunner som småskader og ulike lokale vurderinger vedrørende hvor lettsolgt den er, kan gi variasjoner på prisen. 

Vi er eksperter på Volkswagen, Audi og Škoda, men tar også imot andre merker.

Lang erfaring innen verdivurdering

Som bilforhandler innen flere bilmerker har vi god oversikt over bruktbilmarkedet og setter verdi deretter. Vi vurderer bilens tilstand og sjekker kjøretøyet for eventuelle feil som kan være med på å trekke ned verdien. Andre ting vi vurderer er blant annet kjøpspris, årsmodell og kilometerstand. Verdivurderingen er selvfølgelig helt gratis.

Mann som går bort til en sort Volkswagen som står parkert ved siden av et tre.

Dette må du tenke over før du leverer din gamle bil til innbytte

Ordningen med innbyttebil er i utgangspunktet enkel. Men for å få til en ryddig prosess, og ikke minst for å få mest mulig verdi ut av din gamle bil, så finnes det ting det er viktig å sette seg inn i før du ringer din forhandler.

Du har opplysningsplikt

Selv om det er en innbyttebil, vil du likevel fungere som en selger og derfor også være pliktig til å opplyse om det du vet om bilens tilstand. Spesielt om bilen har feil eller mangler. I lovverket heter det seg at:

En “mangel” på bilen vil foreligge dersom du selger bilen i en dårligere tilstand enn det kjøper kan forvente, ut fra informasjonen som er gitt om bilen.

Les mer i forbrukerkjøpsloven §16: Mangel.

Selger du en bil med lån og heftelser?

Har du lån med sikkerhet i bilen er dette informasjon du er pliktig å opplyse kjøper om. For å fjerne heftelsene på bilen må lånet innfris. Kjøper du ny bil av oss hjelper vi deg gjerne med å tegne ny finansiering til den nye bilen, samtidig som vi innløser ditt gamle lån.

Renhold av bilen

Et godt tips til deg som skal bytte inn bilen, er å rengjøre den så godt du kan før du tar den med til forhandleren. Slik blir det lettere å se bilens potensiale og også få et bedre førsteinntrykk.

Vi gjør prosessen med innbyttebil enkel

Kontakt din lokale merkeforhandler eller send oss en melding i skjema for en uforpliktende prat om innbyttebil og kjøp av ny - eller brukt bil. Ved å bytte inn bilen får du en smidig prosess og en trygg handel med din lokale merkeforhandler som kjenner markedet godt.