Bruktbil Oslo

Kjøp bruktbil i Oslo hos din nærmeste Møller Bil forhandler. Vi hjelper deg med å finne riktig bil for deg og dine behov. Hos oss får du nesten nye biler, 24 måneders bruktbilgaranti og en fullstendig tilstandsrapport.

Å kjøpe bruktbil hos oss er helt trygt og enkelt. Finn din nærmeste bruktbilforhandler i Oslo i dag.

Bruktbil

Når du kjøper bruktbil hos Møller Bil får du alltid korrekt kilometerstand, tilstandsrapport, bruktbilgaranti, 30 dagers bytterett, gunstig finansiering og gode forsikringsordninger.

Hvorfor velger noen å kjøpe ny bil fremfor brukt?

Å kjøpe bil er en av de dyreste investeringene mange av oss gjør, etter boligkjøp. Bilen bør derfor være i toppstand, og helst ikke medføre noen uforutsette utgifter utover normale bilutgifter etter kjøpet.

Kjøper du bruktbil hos en Møller Bil bruktbilforhandler i Oslo, får du opptil 24 måneders bruktbilgaranti. Du vil i tillegg få full bytterett innen 30 dager eller 1000 km.

Mange velger å kjøpe en helt ny bil fremfor brukt, da man slipper de ekstra bekymringene og potensielle utgiftene. Bilen kommer ny fra fabrikken, og dersom det oppstår en teknisk feil i etterkant vil du ha garantien på din side.

Men visste du at nær sagt alle brukte biler som selges hos Møller Bil er innenfor nybilgarantiperioden, og således har de samme garantier som om du skulle kjøpe en ny bil. Som kunde får du tydelig beskjed om hvor lenge det er igjen på nybilgarantien.

Er det trygt å kjøpe bruktbil?

Møller Bil har autoriserte merkevareverksted, med spesialister på merkene vi fører og som sitter med bred kunnskap om de ulike biltypene. Du vil derfor alltid få korrekte tilstandsrapporter gjennomført etter grundige kvalitets- og sikkerhetssjekker.

Les mer: EU-kontroll Oslo

Innbyttebil

Har du allerede en bil du skal selge? Møller Bils forhandlere i stor-Oslo tar imot bilen din. Du kan bytte inn bilen for å kjøpe en brukt eller ny bil, og kun betale differansen.

Oppgjøret skjer samme dag. Å bytte bil er trygt, raskt og enkelt.

For deg betyr dette at du slipper å tenke på å selge bilen din før du kan få råd til å kjøpe ny, og du får prisen som bilen er verdt. Vi vurderer verdien på innbyttebilen mot bruktbilmarkedet.

Kjøp bil hos en Møller Bil bruktbilforhandler i Oslo

Å kjøpe bilen brukt er lønnsomt på mange måter. Dersom bilen er ca. tre år gammel, har du allerede sluppet unna det verste verdifallet på bilen. Det er nemlig i løpet av de tre første årene bilens verdi synker mest, før verdifallet deretter flater ut.

Ved å kjøpe bilen brukt, kan du selge bilen igjen ved en senere anledning uten at den har tapt seg for mye i verdi.

Kjøp bilen brukt hos en Møller Bil bruktbilforhandler i Oslo og omegn. Vi hjelper deg med å finne den bilen som passer dine behov best. Du finner oss blant annet på Oslo Vest, Ensjø, Etterstad, Kalbakken og Ryen.

Les mer: Bruktbil hos Møller Bil

Enklere bilhold

Eier du allerede en bil eller skal du kjøpe nytt kjøretøy hos Møller Bil?

Med Mitt Bilhold er det enkelt å bestille time på verksted eller en EU-kontroll hos din lokale Møller Bil forhandler. Du får også automatiske varsler når avtaler nærmer seg, eller når det er på tide med neste service. Mitt Bilhold gjør en hektisk hverdag litt enklere.

Digital verkstedbestilling

Med Digital verkstedbestilling får du alt en bileier trenger å tenke på i én tjeneste. Logg på i nettleseren eller last ned appen.