Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Nye ŠKODA OCTAVIA

Fjerde generasjons ŠKODA OCTAVIA er her.

ŠKODA OCTAVIA har vært en folkefavoritt i en årrekke og er Norges mest solgte stasjonsvogn

  • Inntil 640 liter bagasjeromsvolum
  • Unik fremkommelighet med 4x4 firehjulstrekk
  • Avanserte LED-Matrix hovedlykter
  • Tilgjengelig med bensin, diesel og som ladbar hybrid.

ŠKODA OCTAVIA blir tilgjengelig med flere drivlinjer enn før. Du kan fortsatt velge tradisjonell drivlinje med bensin- eller dieselmotor. Nytt er at OCTAVIA nå også kommer som ladbar hybrid.

Velg mellom utstyrslinjene Ambition og Style, eller den tøffere offroad-utgaven Scout og den sportslige utgaven OCTAVIA RS.

OCTAVIA-stasjonsvogn.gif

 

Kontakt meg om nye ŠKODA OCTAVIA

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

ŠKODA OCTAVIA i helt nytt design

Fjerde generasjon ŠKODA OCTAVIA har fått et kraftig løft, både utvendig og innvendig. Blant annet kan nye OCTAVIA skilte med:

●      Større innvendig plass
●      Større bagasjerom
●      Mer standardutstyr
●      Nytt interiør
●      Nytt sikkerhetsutstyr
●      Nye assistentsystemer

 

OCTAVIA-modeller

Nye OCTAVIA stasjonsvogn

OCTAVIA-stasjonsvogn.jpg

Ny utgave av den folkekjære modellen. Bagasjeromsvolum på hele 640 liter, head-up-display på frontruten, to 10-tommers displayer, ni kollisjonsputer og tilgjengelig med bensinmotor, dieselmotor og som ladbar hybrid. Motorene har mellom 110 og 200 hk og fås med for- eller firehjulsdrift. Nye OCTAVIA vil passe de fleste.

OCTAVIA Stasjonsvogn har fått fem av fem stjerner i NCAP-testen og tilbyr med det passasjerbeskyttelse på et høyt nivå.

Nye OCTAVIA Stasjonsvogn IV - ladbar hybrid

OCTAVIAiV-stasjonsvogn.jpg

Bestselgeren OCTAVIA kommer nå også som ladbar hybrid. Kjør miljøvennlig i byen med en elektrisk rekkevidde på over 50 km (WLTP), eller skift over til bensinmotoren ved lengre reiser og ferier.

Bagasjerommet på 490 liter og et elektrisk foldbart tilhengerfeste garanterer at du får plass til det du trenger. Med en kraftig vegglader fullades et tomt batteri på tre og en halv time.

Nye OCTAVIA Scout

OCTAVIA-SCOUT-stasjonsvogn.jpg

OCTAVIA Scout er en elegant bil, røffet opp med robuste karosserielementer. Bakkeklaringen er økt med 15 mm, og bilen har off-road egenskaper som lar deg møte utfordringer på snø, is, gjørme og grus med glans.

OCTAVIA Scout kommer i flere versjoner, noe som gjør at du garantert finner en OCTAVIA Scout som passer deg og ditt behov. Scout blir tilgjengelig med diesel- eller bensinmotor, mild-hybriddrift, manuell eller automatisk girkasse og for- eller firehjulsdrift.

Med mildhybridteknologi samarbeider bensinmotoren med et kraftig batteri, en elektromotor og deler av bilens 48-voltsnett. Det gjør at bilen kan slå av forbrenningsmotoren helt, for eksempel når du kjører i lav hastighet. Det gir deg svært økonomisk kjøring med forhjulsdrift.

Nye OCTAVIA Stasjonsvogn RS

OCTAVIA-RS-stasjonsvogn.jpg

RS-versjonen vil gi deg masse kjøreglede med sine 245 hestekrefter, racing-inspirert interiør og sportslige kjøreegenskaper. Her vil du kunne velge mellom ladbar hybrid, bensinmotor og dieselmotor.

Ønsker du en sportslig utgave med alle egenskapene til en praktisk familiebil er OCTAVIA RS bilen for deg.

 

Hvilken ŠKODA OCTAVIA er din favoritt?

Bestill din nye ŠKODA OCTAVIA hos Møller Bil

Ønsker du å kjøpe eller lease nye generasjons ŠKODA OCTAVIA? Våre dyktige selgere hjelper deg med å finne beste løsning for deg.

Oppsøk din nærmeste Møller Bil forhandler, eller meld din interesse i kontaktskjema.

 

OCTAVIA-stasjonsvogn-2.jpg

Se flere av våre biler fra ŠKODA her.