Škoda Superb

Neste generasjon av Škodas største stasjonsvogn. Større og romsligere med bagasjerom på hele 690 liter, ny teknologi og nytt design.

Skoda Superb
Skoda Superb

Pris fra kr 1

698.400 kr

Hestekrefter inntil 3

193 hk

Bagasjeromsvolum

690 liter

Tilhengervekt inntil

2.200 kg

Superb stasjonsvogn er 4 centimeter lengre og 5 mm høyere enn sin forgjenger. Bagasjerommet er 30 liter større og rommer nå 690 liter - eller 1,920 liter med nedfelte seter. Passasjerene vil også oppleve enda mer plass med 7 centimeter mer takhøyde i forsetet og hele 8 centimeter mer takhøyde i baksetet.

Interiør Skoda Superb 2024

Interiøret i fjerde generasjons Škoda Superb har et stilrent og moderne utseende, og byr på en helt ny digital opplevelse. Blant annet gjennom Škoda Smart Dials som er svært intuitive, og som aktiveres både ved å skru på bryteren – og ved å trykke på en 32-millimeters digital skjerm. I tillegg har bilen mulighet for en frittstående 13-tommers skjerm. Alle tekstiler i interiøret er laget av 100 prosent resirkulerte materialer.

Nye og innovative assistansesystemer som blant annet Turn Assist og Crossroad Assist er på plass i nye Škoda Superb. I tillegg har allerede tilgjengelig funksjonalitet som Travel Assist, Side Assist og Front Assist blitt ytterligere forbedret. Neste generasjons LED Matrix lysteknologi gir 40 prosent bedre lyseffekt enn tidligere, og har totalt 36 ulike lyssegmenter.

Se andre modeller fra Škoda

Blå Skoda Enyaq
Škoda Enyaq

Škoda Enyaq er en romslig elektrisk familie-SUV med god rekkevidde.

Skoda Kodiaq
Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq er en stor famlie-SUV med suveren bagasjeplass og leveres både med fem og syv seter.

Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike. 1 Pris veil. levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg.