Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron er Audis nyeste eletriske SUV som blant annet byr på god plass, quattro firehjulstrekk, rekkevidde på over 600 km og imponerende ladehastighet. Salget har startet. Kontakt din nærmeste Møller Bil forhandler i dag!

Pris fra kr 1

759.900 kr

Rekkevidde inntil 2

619 km

Hestekrefter inntil 3

387 hk

Bagasjeromsvolum

526 liter

Tilhengervekt inntil

2.400 kg

Batterikapasitet (netto) inntil

94 kWt

Audis nye teknologiflaggskip

Q6 e-tron er Audis nye teknologiflaggskip og den første modellen basert på den nye PPE-plattformen (Premium Platform Electric) for elektriske biler i premiumsegmentet.

Lang rekkevidde og imponerende ladehastighet

SUVen byr blant annet på quattro firehjulstrekk, en rekkevidde på opptil 619 kilometer (WLTP) og en imponerende ladehastighet på 270 kW. Ladehastigheten gjør det mulig med svært korte ladestopp da rekkevidden kan økes med opptil 255 km på bare ti minutter. Forvarming av batteriet er også mulig på Q6 e-tron.

Størrelse Audi Q6 e-tron

Størrelsesmessig plasserer Q6 e-tron seg mellom Q8 e-tron og Q4 e-tron. Bagasjerommet er på 526 liter, eller 1529 liter med nedfelte seter. Baksetet er delt i 40:20:40. Foran finnes ytterligere en 64 liters frunk.

Når starter salget av Q6 e-tron?

Salget av Audi Q6 e-tron har startet. De første bilene er forventet å se på norske veier i løpet av sommeren 2024. Kontakt gjerne din nærmeste forhandler for mer informasjon.

Romselig bagasjerom i Audi Q6 e-tron. Det er rikelig plass under gulvet også.
Audi Q6 -e-tron dashbord og infotainmentskjerm
Vet du at vi kan ta din gamle bil i innbytte? Trygt, enkelt og stressfritt for deg.

Se andre modeller fra Audi

Sort SQ8 som kjører på veien
Audi SQ8 e-tron

Audi SQ8 er en kraftig elektrisk SUV med sportslig design og fremragende kjøredynamikk.

Oppgraderte e-tron GT kommer i 2024.
Audi e-tron GT

Den nye oppgraderte Audi e-tron GT imponerer med forbedret rekkevidde, avanserte teknologier og et slående design. Se hva som er nytt!