Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

ŠKODA ENYAQ IV

Bestill prøvekjøring i dag

Flere tusen nordmenn har allerede valgt ENYAQ iV, og kanskje er dette bilen også for deg? ŠKODAs helelektriske familie-SUV er en allsidig og praktisk bil med en rekke gjennomtenkte løsninger og smarte funksjoner. 

ENYAQ-iV_Spec-v2_900x150.png

 

 

Jeg vil gjerne prøvekjøre ŠKODA ENYAQ iV

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

 

ŠKODA ENYAQ iV 50

Kampanjemodell med følgende inkludert:

 • Metallic lakk
 • Komfortpakke med KESSY full, Phonebox med trådløs lading, Sun Set med ekstra lyddemping
 • Komplette vinterhjul på alufelg

kr 397.000*

 

2606-ENYAQ_Tabell-modeller_900x260.png

Velg mellom flere ulike farger! ENYAQ IV kan leveres i både nøytrale lyse farger som hvit og grå, eller mer fargesterke som rød, blå, mørk grå og svarte toner.

ŠKODA ENYAQ IV skal levere på alt det ŠKODA er kjent for å levere på; praktiske løsninger, klasseledende plass og mye bil for pengene.

Den store familie-SUV-en leverer blant annet disse høydepunktene:

 • En rekkevidde på inntil 528km (WLTP)
 • Bagasjerom på hele 585 liter
 • Tilgjengelig med både firehjulsdrift og bakhjulsdrift
 • Mulighet for tilhengerfeste med hengervekt opptil 1.200 kg
 • Mulighet for taklast/takstativ
 • 13” frittstående berøringsdisplay
 • Tre batteristørrelser med totalt fem ulike kraftpakker
 • Hurtiglading opptil 125 kW
 • Leveres i flere designvarianter
 • Utvendige mål er 4.648 mm lang, 1.877 mm bred og 1.618 mm høy

Med en akselavstand på 2,765 mm og batteriet plassert under gulvet mellom akslene, får ENYAQ en imponerende romslig kabin og et bagasjerom på hele 585 liter (inntil 1.710 liter med seter slått ned).

Vi opplever enorm interesse for bilen. Bestill prøvekjøring av bilen og finn ut hvorfor du også!

ENYAQ

ŠKODA ENYAQ IV leveres i ulike design

ENYAQ IV leveres i fem ulike designvarianter. Detaljene kan sees i hele interiøret; seter, armlener, dashboard, midtkonsoll, dørtrekk, interiørlister, belysning og gulvmatter er alle unike i hver variant.

 

ENYAQ-iV_interior_EcoSuite.png

ECOSUITE - ecoSuite Design Selection tilfredsstiller selv de høyeste krav til komfort, såvel som miljøvennlige løsninger. Interiøret er trukket i et mykt cognac brun farget skinn med kontrastdetaljer i fargen stone-beige.

 

ENYAQ-iV_interior_Suite.png

SUITE - Nyt et snev av luksus med Suite Design Selection. Interiøret er sydd i eksklusive materialer med mykt sort skinn for høyest mulig komfort og med kantsøm i fargen cognac brun.

 

ENYAQ-iV_interior_Lounge.png

LOUNGE - Det forseggjorte Lounge Design Selection interiøret med materialer av høy kvalitet møter et estetisk, moderne utseende med fokus på de eksklusive detaljene. Interiøret kombinerer skinn og mikrofiber.

 

ENYAQ-iV_interior_Lodge.png

LODGE - Lodge Design Selection kombinerer myke materialer og lyse farger som gjør kupéen innbydende og skaper en hyggelig atmosfære for hele familien.

 

ENYAQ-iV_interior_Loft.png

LOFT - Loft Design Selection har et moderne og innbydende interiør. Den elegante og tidløse kombinasjonen av grått og svart vekker en harmonisk følelse. Familier med barn vil sette pris på holdbarheten til materialet som i tillegg er lett å holde rent.

 

ENYAQ

 

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra: 15,8 kWt/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike. Forbrukstall for ENYAQ iV 80X er ikke tilgjengelig før modellen er typegodkjent.