Jobb i Møller Bil Rogaland

Vil du jobbe et sted hvor du kan nå dine mål og hvor initiativ blir belønnet? Vi har stadig behov for flinke folk til ulike stillinger hos våre forhandlere i Rogaland. Vi er opptatt av at du skal utvikle deg faglig og personlig. Det skal være krevende, engasjerende og moro å jobbe hos oss!

Akkurat nå har vi flere ledige stillinger som bilmekaniker. Vi ser fram til å motta din søknad. Velkommen til familien!

Finn en jobb for deg

Klikk på linken under og se hvilke jobber vi kan tilby.

Ledige stillinger

MB-Rogaland_400x400.jpg

Her er noen uttalelser fra de som jobber hos oss:

Møller Bil Egersund

Oddgeir-Reinertsen.jpg

Oddgeir Reinertsen begynte som mekanikerlærling hos Møller Bil Egersund i 2002.

Hva innebærer din rolle som mekaniker?
Jeg holder for det meste på med feilsøking. Det er mitt spesialfelt. Liker varierte arbeidsdager.

Hvorfor valgte du dette yrket?
Jeg valgte dette yrket fordi jeg alltid har vært interessert i bil.

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?
Her er det gode muligheter for videreutdanning og jeg har tatt alle kursene som er relevante for meg. I tillegg er jeg veldig fornøyd med kollegaene mine.

Hva er du mest stolt av med jobben din?
Jeg er stolt over at jeg får lov til å jobbe hos det største bilkonsernet i Norge. Jeg har også fått mer ansvar og utdanning i løpet av årene jeg har vært her.

Til slutt, kan du dele noe om deg selv som kollegene dine ikke vet om?
Jeg er tidligere kretsmester i Autoslalåm.

Møller Bil Ganddal

Børge-Gjesdal.jpg
Servicemarkedssjef Børge Gjesdal

Møller Bil Ganddal ønsker å være ledende innen utvikling av neste generasjon mekanikere. Vi står foran en veldig utvikling på elektrisk mobilitet og vi har store muligheter for utdanning og videreutvikling i bedriften. 
Servicemarkedet på Ganddal teller totalt 38 ansatte. Vi har egen klargjøringsavdeling for nybil og reparerer Volkswagen personbil og nyttekjøretøy. Vi har 4 lærlinger på verksted og 1 lærling på delelager. 18 fast ansatte mekanikere.
Fremtiden er elektrisk og vi ønsker å ha de beste medarbeiderne med på laget i en veldig spennende bransje i en rivende utvikling på en fantastisk arbeidsplass.

Møller Bil Stavanger

Chris-Andre-Høines.jpg
Fagtekniker Chris Andre Høines

Chris er fra Stavanger. Han begynte hos oss ved Møller Bil Stavanger i 2012. Etter endt læretid som mekaniker ble sulten stor for ytterligere utvikling. I perioden fra bestått fagprøve og frem til nå har Chris gjennomført en rekke kurs i løpet mot rollen som fagtekniker. Nå gjenstår kun eksamen.

Hva innebærer rollen din som fagtekniker og HVE på Volkswagen personbil?
Innebærer enkel og dyp feilsøk. Handler om å legge godt til rette slik at andre mekanikere kan fikse bilen. HVE utdanningen som betyr Høyvoltsekspert innebærer spesial kompetanse innen feilsøk og reparasjoner på elbiler, dette innebærer også sertifisering og godkjenning for å kunne utføre reparasjoner på elbil batterier. I rollen som fagtekniker sitter en på spesialkompetanse som er viktig for å kunne hjelpe andre som står fast. Bistår også kundemottak og booking mht. spørsmål og svar fra kunder. Rådgir kundemottak for å sikre nødvendig informasjon til verksted for å sikre riktig diagnose.

Fortell om teamet du jobber i?
Meget bra sammensatt gjeng og godt samhold. Vi arbeider alle mot et felles mål og ønsker å være best på alt. Vi ønsker gode opplevelser for våre kunder, det er vi som sikrer at kunder velger å komme igjen til vårt verksted og kjøpe ny bil her hos oss. De skal ikke komme tilbake med gjentatte reparasjoner, de skal få solid følelse av kvalitet utført av teamet vårt. Det er en spennende hverdag på servicemarked. Dynamikken og personlighetene i servicemarkedet gjør dagene spennende og kjekke.

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?
Utviklingsmuligheter og miljø. Har en lyst så ligger det masse muligheter i systemet, innenfor alle avdelinger. Jeg begynte i 2012 etter 12 års skolegang, fikk endelig begynt som lærling i bilfag. Fikk god opplæring gjennom lærlingearbeidet ved Møller Bil Stavanger. Ble selvstendig og fikk innarbeidet gode rutiner. Her ble jeg sett og fikk gode tilbakemeldinger på min utvikling. Fikk større og mer utfordrende oppgaver etter hvert som resulterte i utdanningsløp mot rollen som fagtekniker som innebærer kurs innenfor alle spesialområder som finnes på en moderne bil. Nå gjenstår kun eksamen og sertifiseringen som fagtekniker.

Hva er du mest stolt av med jobben din?
Å være en del av teamet ved Møller Bil Stavanger og få lov til å arbeide i det største bilkonsernet i Norge med det jeg elsker å holde på med. Her blir en stolt på og gitt tillitt. Får ha innflytelse på egne oppgaver og blir involvert i planlegging og gjennomføring av prosesser og prosjekter. Stolt av å ha Møller Bil som arbeidsgiver, en trygg og solid arbeidsplass.

Til slutt, kan du si noe om deg selv som ikke kollegaene vet om?
Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig bilinteressert, skrur ikke mye på fritiden da jeg får dosen på jobb. Men det mange ikke vet er at jeg digger hjerne trim og er en racer på rubiks kube. Liker å arbeide med småelektronikk, liker å bli utfordret på reparasjoner av forskjellige ting.

Møller Bil Forus Audi

Vetle-Mahisen.jpg

Lærling reservedelsfaget Vetle Mathisen

"Fantastisk arbeidsplass, veldig lærerikt, gleder meg til mange år med Audi."

 

 

Lærling Hjulutrustning Patryk Bafia

"Kjekke og dyktige kolleger som hjelper meg i læretiden. Kjekk arbeidsplass."

 

Patryk-Bafia.jpg

 

Mathias-Heide-Simonsen.jpg

Lærling mekanisk Mathias Heide Simonsen

"Konge arbeidsplass, med kjekke kolleger og ett bra arbeidsmiljø. Fikk tidlig skru alene med god oppfølging fra Teknisk Leder. Gleder meg til videre utvikling hos Møller Bil."

 

Lærling Mekanisk Adrian Bergsaker

"Fantastisk kjekk arbeidsplass og få lov til å være lærling. Veldig lærerikt og sosialt. Dette gjør Møller Bil Forus til en utrolig kjekk arbeidsplass."

 

Adrian-Bergsaker.jpg

Møller Bil Forus Skoda

Mathias-Heide-Simonsen.jpg

Serviceleder Jon-Andrew Sele
Begynte i Møller Bil Stavanger 01.06.2005 som serviceleder Nyttekjøretøy. 04.03.2019 flyttet jeg over til Møller Bil Forus som serviceleder Skoda.

Hva innebærer rollen din som serviceleder?
Jeg sitter i kundemottaket og har mye kontakt med kundene. Leder en fantastisk gruppe, samt ringer kunder for ekstra arbeid og gjør opp ordrer.

Fortell litt om teamet du jobber i?
Teamet består av 2 fagteknikere 1 diagnosetekniker 2 mekanikere derav den ene som utfører rute rep/skift, 2 lærlinger, 1 nybil klargjører og 1 som utfører smar rep.
Dette e en `grævla` goe gjeng

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?
Miljøet her på Skoda er unikt. Møller Bil tar godt vare på oss ansatte, vi har også gode pensjonsordninger.

Hva er du mest stolt av med jobben din?
Er stolt av å ha en god og trygg arbeidsplass og av merke Skoda som er et kvalitets produkt. Er stolt av våre etiske grunnprinsipper og retningslinjer

Til slutt, kan du dele noe om deg selv som kollegene dine ikke vet om?
Har gleden av og være Farfar og Morfar som gir meg mye glede.
Elsker å sitte i jacuzzi`n med min kone heima på Sele med noe godt i glasset å se utover sjøen, balsam for sjela.