Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

ID.4 GTX med firehjulstrekk

Klar for prøvekjøring?

Ventetiden på ID.4 med firehjulstrekk er endelig over. Salget på den sportslige toppmodellen ID.4 GTX har åpnet! Enten du skal på hytta, til og fra jobb eller på biltur langs Norges langstrakte land, vil ID.4 GTX by på masse kjøreglede og sportslighet. Ta den med på en testrunde og kjenn selv.

Høydepunkter:

  • Firehjulstrekk
  • Rekkevidde inntil 478 km2
  • Bagasjeromsvolum på 543 liter
  • Tilhenger på inntil 1200 kg.
  • Inntil 299 hk1
  • 0-100 km/t på 6,2 sekunder
  • Ladeeffekt på inntil 125 kW

Pris fra kr 465.180*

 

ID4-GTX_Artikkel_1008x650.jpg

Klar for prøvekjøring av ID.4 GTX?

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

Tilgjengelig utstyr

Et omfattende sikkerhetsutstyr vil komme som standard. Om du ønsker kan du komplementere med flere utstyrs- og førerassistentpakker. Du kan blant annet velge å få med panoramaglasstak og det nyskapende head-up-displayet med “augmented reality”-funksjonalitet.

ID4-GTX_Artikkel_Interior_1008x650.jpg

Toppmodellen har Ystad 20” lettmetallfelger som standard, og kan leveres med 21-tommers “Narvik”-felger om ønskelig.

Firehjulstrekk med to elektriske motorer

X i GTX representerer morgendagens mobilitet. ID.4 med firehjulstrekk har to motorer som driver hver sin aksel gjennom en 1-trinns girkasse. Kraftbalansen mellom de to motorene kalkuleres prediktivt, noe som gir deg effektiv, dynamisk og sikker kjørestabilitet. Asynkronmotoren (ASM) som er montert foran, aktiveres på noen få millisekunder når en sportslig kjørestil eller glatt underlag krever det.

ID4-GTX_Artikkel_Driving_1008x650.jpg

Intelligent regenereringssystem

Med batteriet plassert under gulvet, får ID.4 GTX et lavt tyngdepunkt og jevn vektfordeling. Ved å regenerere bremseenergi når ID.4 GTX ruller fritt, eller når gasspedalen slippes (du velger selv), oppnår du effektiv kjøring. Kjører du ofte i områder med nedsatt hastighet kan du velge at Eco-assistenten, ved hjelp av data fra navigasjonskartet og aktuell topografi, skal styre regenereringen for deg når du nærmer deg slike områder.

ID4-GTX_Artikkel_Interior2_1008x650.jpg

Rekkevidde og lading

ID.4 GTX har det største batteriet i ID.familien, med 77 kWh netto kapasitet. Rekkevidden er på inntil 478 km2.

ID4-GTX_Artikkel_Lading_1008x650.jpg

Lad GTX med en effekt på inntil 11 kW hjemme eller ved offentlige AC-ladepunkter. Maksimal ladeeffekt inntil 125 kW får du ved lynladestasjoner, slik som IONITY og BKK. Under optimale forhold kan du øke rekkevidden med 300 km på ca. 30 minutter.

Design

ID.4 GTX er 4,58 meter lang og har et sportslig karosseri som gir en effektiv aerodynamikk. Takrails og bakspoiler i sort, en takramme i høyglans antrasitt, grillen foran i sort høyglans og den bakre støtfangeren med diffusor i “Galvano Gray” er alle detaljer som er unike for ID.4 GTX.

3250_HAM_ID4_GTX_animert.gif

LED Matrix-frontlyktene (standard) har en særegen lyssignatur hvor hver modul består av 18 LED-dioder som kan dimmes individuelt. Når du bremser vil en X-form lyse opp foran føreren bak deg i veibanen. Bremselysene i X-form og de dynamiske blinklysene er det 3D LED-lykter med 9 fiberoptiske elementer som står for.

Med sportsunderstell kjører du med 15,5 cm bakkeklaring. Uten sportsunderstell/adaptivt understell er bakkeklaringen på 17 cm. I tillegg til kjøreprofilene kjent fra ID.4, vil GTX også ha en egen «Traction»-profil.

Klar for prøvekjøring av ID.4 GTX?

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

ID4-GTX_Artikkel_Parkert_1008x650.jpg

Vi har et stort utvalg modeller fra Volkswagen og ID-familien. Se flere biler fra Volkswagen ID-familien her.

 

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 18,4 kWt/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike.

1 Maksimal effekt kan oppnås maksimalt i 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, lading/temperatur/status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For at maksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha en batteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelle avvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og til og med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kan batteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andre parametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig for øyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatteriets tilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademål på 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før lange reiser).

2 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.