Selg din pent brukte bil til forhandler

La oss fikse det praktiske for deg

Har du en pent brukt bil å selge? Vi er nysgjerrig på de fleste biler, men er ekstra interessert i Volkswagen, Audi og ŠKODA.

Enten du er på jakt etter nybil, bruktbil, eller ikke har behov for bil lenger, kan du selge bilen din til oss. Vi kjøper bilen din med eller uten innbytte.

Fordelene ved å selge bilen til forhandler er

  • Du får oppgjøret på dagen.
  • Du slipper å bruke tid på service, reparasjoner, vask og polering.
  • Du slipper å bruke tid på visning av bilen til potensielle kjøpere.
  • Du slipper reklamasjoner - vi tar over risikoen!
  • Ved å selge til Norges største bilforhandlerkjede kan du være sikker på at handelen foregår trygt.

Jeg har en bil å selge

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.
 

Slik foregår bilsalget

Du avtaler tid sammen med din nærmeste forhandler for taksering og forteller det du vet om bilen. Denne verdivurderingen er uforpliktende.

Når vi blir enige om pris lager vi en kjøpekontrakt på lik linje som ved et privat salg. Når bilen er innlevert til oss, sender vi deg en elektronisk salgsmelding via Statens Vegvesen. Så fort denne blir godkjent av deg, er eierskiftet utført. Da stopper også forsikringsavtalen din.

Når bilen er solgt får du hele kjøpesummen overført direkte til din konto. Har du gjeld på bilen? Vi betaler ut gjelden til banken din, og trekker samtidig verdien fra den totale summen som overføres til deg. Skal du kjøpe ny bil av oss i forbindelse med salget? Da kan du redusere mellomlegget ved å bruke innbyttebilen som egenkapital.

Husk å gjøre dette før du leverer fra deg bilen

Ta ut autopass-brikken fra bilen. Brikken er koblet til registreringsnummeret til bilen og autopass-avtalen er personlig. Det betyr at selv om du tar ut brikken vil du fortsatt få regninger for passeringene til den gamle bilen. Derfor er det viktig at du også endrer registreringsnummeret på brikken når du kjøper ny bil, eller at du sier opp bomavtalen din.