Audi Q8 e-tron og SQ8 e-tron

Audi e-tron har oppfylt rollen som banebrytende elbil. Nå trer den inn i rekken av Audi-modeller – som Audi Q8 e-tron. En stor elbil i førsteklasses kvalitet er det som kjennetegner vår nye SUV. Audi Q8 kommer også i en mer sportslig utgave - Audi SQ8. Den kraftige S-modellen som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron eksepsjonell dynamikk. Finn din modell i listen under.

Finn din Audi-forhandler →

De nye Audi Q8 e-tron-modellene

En stor elbil i førsteklasses kvalitet er det som kjennetegner vår nye SUV.

De nye Audi SQ8 e-tron-modellene

Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron eksepsjonell dynamikk.

Aktuelle kampanjer

Se alle kampanjer fra Audi.

e-tron SUV vs. e-tron Sportback

Mange av elbilene fra Audi kommer i flere utgaver, hvor du kan velge om du ønsker en robust SUV eller et mer sportslig design. Sistnevnte, Sportback utgaven, har en coupéinspirert taklinje og dynamisk sportback-profil.

Vi ser også at e-tron-serien stadig utvides med biler for et høyt tempo og eksklusive detaljer

Audi_e-tron_1200x272.jpg

Send inn skjema eller finn din nærmeste forhandler, så svarer vi på alle spørsmål du har om den modellen du er nysgjerrig på.

Lading og rekkevidde av Audi-etron

Sammenlign rekkevidden til de ulike modellene i rekkeviddekalkulatoren. Du kan ta høyde for valgt kjøremodus, kjøreprofil, temperatur og felgstørrelse.

Med ladekalkulatoren kan du sjekke hvilken tid din e-tron vil bruke, basert på ladested, kontakt og ladekapasitet. Med hurtiglading lader de fleste e-tron modellene fra 5 til 80 prosent på ca. 30 minutter.

Har du spørsmål eller er usikker på hvilken bil som passer best for deg?

Kontakt meg om Audi

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.