Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Servicekampanje

Inntil 25% rabatt på utvalgte service- og verkstedtjenester

Frem til 30. november har vi kampanjetilbud på bytte av bremser, registerreim og vindusviskere. I tillegg har vi faste lavpriser på liten- og stor 5 år+ Originalservice og dekk til bilen din.

Bestill verkstedtjenestene i vår digitale kundeportal, Bilhold eller last ned app-en. Finn et tidspunkt i vår kalender, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

3480_MB_Service_Mollerbil_regreim.png

Bilmotoren er hjertet i bilen din og våre originale registerreimer er perfekt tilpasset til motor, stramme- og løpehjul til bilen din. Det gir mindre støy og roligere gange. For å opprettholde optimal driftssikkerhet har vi inkludert vannpumpe i prisen. Bestill i Bilhold.

Frem til 30. november får du 25% rabatt på bytte av registerreim.

 

3480_MB_Service_Mollerbil_viskere.png

Det er viktig å ha gode vindusviskere for at sikten skal være optimal. Med nye viskere har full oversikt og kan reagere raskt, uansett hva som måtte skje lenger fremme i trafikken. Bestill i Bilhold.
Frem til 30. november får du 20% rabatt på nye vindusviskere.

 

3480_MB_Service_Mollerbil_bremser.png

Ingen kjøreturer er like, men én ting er felles for alle kjøreturer - at du kan stole på våre originalbremser. Originale bremseskiver og bremsebelegg er tilpasset din bil og dine krav til sikkerhet. Bestill time i Bilhold.
Frem til 30. november får du 15% rabatt på bytte av bremseskiver og -klosser.

 

Ta kontakt om servicekampanjen

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

 

3480_MB_Service_Mollerbil_dekk.png

Behov for nye sommer- eller vinterdekk?
Hos Møller Bil vet vi hvilke dekk som passer best til din bil. Vi har fast lavpris på sommer- og vinterdekk i alle kategorier fra de mest anerkjente dekkprodusentene.
Ta kontakt med oss for å finne riktige dekk til din bil.

 

3480_MB_Service_Mollerbil_service.png

Lyser servicelampen i dashbordet, eller hører du nye motorlyder du ikke kjenner kilden til? 5+ Originalservice er et serviceprogram som tilbys til eiere av biler som er eldre enn 5 år. Kanskje det er deg? Hos Møller Bil er du garantert fast lavpris på 5+ Originalservice. Bestill i Bilhold.

Liten service:
Servicesjekkpunkter iht produsentens anbefalinger, inkludert olje og oljefilter

Stor service:
Servicesjekkpunkter iht produsentens anbefalinger, inkludert olje, oljefilter, pollenfilter og bremsevæske

 

Bilhold

Alltid åpen - for et enklere bilhold
Bilhold er både en webtjeneste og en app som kan lastes ned via App Store og Google Play. Med denne tjenesten på mobilen har du alltid oversikt over bilholdet ditt – enkelt og greit.

Bilhold_Mobiler_800x750.png

 

Last ned app-en til din telefon.
Finn et tidspunkt i kalenderen for EU-kontroll, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

AppStore     Google Play