Dekkhotell: Praktisk og enkel lagring til en god pris

Dekkene dine har det best på et dekkhotell når de ikke er i bruk. Hos oss utfører vi hjulskift, vasker og kontrollerer dekkene grundig, før vi oppbevarer dem trygt innendørs.

Den største fordelen med å oppbevare dekkene på et dekkhotell, er at det forlenger levetiden. I tillegg er det praktisk og trygt.

Prisen kan variere per forhandler etter hvor i landet du bor. Du finner din pris ved bestilling.

Bestill dekkhotell

Bestill dekkhotell eller hjulskift hos din forhandler eller bestill nå via Bilhold

Hos Møller Bils dekkhotell inspiserer vi alle dekk og kommer med anbefalinger til hva slags dekk du bør velge til bilen din. Profesjonelle fagfolk sørger for at dekkene dine alltid er i gode hender.

Hva er fordelene med dekkhotell?

Det forlenger dekkenes levetid

Hos oss i Møller Bil skifter vi hjulene, og vasker både dekk og felger rene for salt og søle. Godt vedlikehold av dekk gjør at de eldes senere. Rene dekk forlenger dekkenes levetid, og sørger for bedre gripeevne og bremselengde på veien. Dekkene lagres under ideelle forhold; mørkt og tørt.

Det er plassbesparende

Dekk som ikke er i bruk tar mye plass. Bor du i en leilighet har du sikkert andre ting du ønsker å oppbevare i boden enn dekk. På dekkhotellene oppbevares både dekk og felger som ikke er i bruk - sommerdekk om vinteren og vinterdekk om sommeren. Dekkene ligger trygt oppbevart innendørs og dekkes av vår forsikring.

Hjulskift er inkludert

Som kunde ved et av våre dekkhotell er dekkskift inkludert. Du slipper jobben med å bytte dekk - vi gjør det for deg. I tillegg vasker og spyler vi vekk søle, smuss og salt. Vi hjelper også med anbefalinger til hvilke dekk som passer best til din bil, både når det gjelder kjøreforhold og sikkerhet.

Dekkene er i profesjonelle hender

Vi utfører en grundig inspeksjon av dekkene dine, og undersøker både mønsterdybde og dekkenes holdbarhetstid, samt sjekker lufttrykk. Dekkene blir montert og demontert av profesjonelle fagfolk, slik at du alltid kan føle deg trygg på veien.

Hos mange av forhandlerne i Oslo og Bergen har vi inngått et partnerskap med Mitt Dekkhotell.

Bestill dekkhotell hos din nærmeste forhandler eller bestill digitalt gjennom Bilhold.

→ Se alle typer verkstedtjenester her.