Liten. Smart. Full av kraft

Velg mellom fargene hvit, antrasitt, rød, blå eller svart.

Installasjonspakke kr 15.945*

Installasjonspakken inkluderer:

 • 1 stk Easee Home
 • Kabel og kursstørrelse 15 m/32A
 • Montering på husvegg/garasje1
 • Transport tur / retur 50 km
 • Dokumentasjon: Samsvarserklæring

Kontakt din lokale forhandler for bestilling i dag

Kontakt oss i dag om tilbehør til bilen din

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.
 

Hvorfor velge Easee ladeboks?

 1. Full av kraft
  Laderen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Laderen kan lade med 1-fase på 230V IT-nett og med 3-faser på 400V TN-nett. Når du lader med Easee smartlader på (3-faser) 230V IT-nett, vil bilens ombordlader regulere strømtilførselen fra 3-fas til 1-fase. Volkswagen tillater kun lading med 1-fase på 230V IT-nett. Skal det være 3-faser da forutsetter det 400V TN-nett. Den har en Type 2 standard ladekontakt, som gjør det mulig å lade alle type elbiler ved å bruke en passende kabel.

 2. Rask lading
  Med Easee Laderobot kan du lade opp til 10x2 raskere enn i en vanlig stikkontakt. Den lader så hurtig som mulig med den tilgjengelige kapasiteten og gir deg garantert høyeste ladeffekt.

 3. Optimalisert ladeeffekt
  Eneboliger kan ha opptil 3 laderoboter på en kurs. I større P-anlegg, som borettslag, kan man ha opptil 101 ladere på samme kurs. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig, og den tilgjengelige strømmen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Den totale belastningen vil dermed aldri overstige den fastsatte grensen for sikringen.

 4. Liten
  Laderoboten er 69 % mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjon-alitet. Den veier kun 1,5 kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

 5. Alltid oppdatert
  Laderoboten oppdateres med nye funksjoner fortløpende. Vi oppdager om det er problemer og gjør proaktivt vedlikehold. På denne måten vet du at du har kjøpt et trygt og fremtidssikkert produkt.

 6. Internett tilgang3
  Alle våre laderoboter er tilkoblet internett med integrert 4G3. Kjøper du nå, får du mobildata inkludert livet ut. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for om du har WiFi-dekning i garasjen.

 7. Garanti
  Vi ønsker at du som kunde skal ha tillit til at du har kjøpt varig kvalitet. Et produkt fra Easee leveres med 5 års garanti.

 

Ta kontakt med din lokale forhandler for en prat om ladestasjon eller bestilling i dag

Les mer om Easee her 

 

1.Montering utføres av OneCo på husvegg/garasje, samt plass til ny sikring/overspenningsvern i sikringskap.  Installajonsarbeidutføres innenfor ordinær arbeidstid. Feil/utbedringer som avdekkes/bestilles ved installasjon av ladepunktavregnes på timer mot sluttkunde. Arbeid som ikker er nevnt i tilbud blir utført på timer/materiell/fastprismot sluttkunde. Anleggsbidrag fra nettselskap for kapasitetsøkning, graving, asfaltering og andre eventuellebygningsmessige arbeider er ikke medtatt i tilbud. Tilbudet er forbeholdt godkjenning av lokal nettleverandørvedrørende ønsket installasjon.
2.For å få inntil 22 kW lading krever det en 3-fase installasjon ved 32 A (400V TN-nett). Med 1-fase (32 A) vil du fortsatt få 3 ganger raskere lading (inntil 7,6 kW). Alle verdier oppgitt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer, for eksempel batteritemperatur og/eller antall brukere i en ladestruktur kan begrense ladeeffekten. Ved AC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig over 80% SOC (batteriets ladenivå).
3.Forutsetter at det er LTE Cat M1/2G/GPRS dekning.