ŠKODA

Siden 1905 har ŠKODA produsert biler med høy teknisk standard. Vi kjenner den igjen av den stødige kjøreopplevelsen, og mange anser den for å være en av de sportye familiebilene.

Møller Bil er Norges største forhandlerkjede for ŠKODA. Derfor veileder vi deg gjerne gjennom modellene og hvilken som kan passe best for din livsstil. Se aktuelle kampanjer eller les mer om de utvalgte modellene under.

Finn din ŠKODA forhandler →

Aktuelle kampanjer

Nå har vi leasingtilbud på noen av våre mest populære ŠKODA modeller

- Begrenset antall på lager
- Rask levering!

Utvalgte ŠKODA-modeller

ŠKODA ENYAQ COUPÈ RS iV

Sportslig, romslig og helt elektrisk.

ŠKODA ENYAQ iV

Allsidig og praktisk elbil.

ŠKODA OCTAVIA

Folkefavoritt i en årrekke.

Hvorfor kjøpe ŠKODA fra Møller Bil?

Våre forhandleres oppgave er å hjelpe deg med å finne den modellen som passer deg aller best, enten du vil kjøpe eller lease. Blant modellene fra ŠKODA finner du driftssikre familiebiler til luksussegmentet, elbiler, hybrider, bensin- og dieselbiler. Vi har et stort utvalg demonstrasjonsbiler, slik at du skal kunne prøve bilen før du bestemmer deg.

Du får også 5 års garanti og 24-timers mobilitetsgaranti hvis uhellet skulle være ute.

ŠKODA merkeforsikring og finansiering

Vi kan tilby deg som kunde gode forsikrings- og finansieringsordninger. Med en merkeforsikring hos en av våre forsikringspartnere garanteres du at reparasjoner blir utført ved et ŠKODA merkeverksted, samt at det kun benyttes originale deler i bilen din. Vi tilbyr også fleksible finansieringstilbud, enten du kjøper ny eller brukt bil.

Kontakt meg om ŠKODA

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.