Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

ŠKODA

“Simply clever”

Møller Bil er Norges største forhandlerkjede for ŠKODA. Du finner 22 Møller Bil forhandlere av ŠKODA i Norge.

Kontakt oss i dag for nærmere informasjon, prøvekjøring og et fordelaktig tilbud på biler fra ŠKODA!

 

Aktuelle ŠKODA-modeller

IV-familien markerte starten på ŠKODAs første steg inn i elbilmarkedet, med CITIGOe iV som første elbil ut. Deretter ble den helelektriske familie-SUVen ENYAQ iV lansert. En bil som viser at SKODA virkelig mener alvor med sin satsning i elbilmarkedet. Ved lansering av fjerde generasjons ŠKODA OCTAVIA, ble det kjent at også denne blir tilgjengelig som ladbar hybrid, ved siden av de tradisjonelle drivlinjene.

Bli bedre kjent med SKODA modellene:

ŠKODA ENYAQ iV

ENYAQ_Charging_900x450.jpg

● SUV
● Tilgjengelig med både firehjulsdrift og bakhjulsdrift
● Rekkevidde på inntil 528 km
● Bagasjeromsvolum på 585 liter
● Mulighet for tilhengerfeste og takstativ

Nye ŠKODA OCTAVIA

ENYAQ_Charging_900x450.jpg

● Stasjonsvogn
● Nå også tilgjengelig som ladbar hybrid
● Bagasjeromsvolum på 640 liter
● Mulighet for foldbart tilhengerfeste

 

 

Se øvrige bilmodeller på bilmerkets hjemmeside.

ŠKODA har skapt historie siden 1895

I 1895 slo de to grunnleggerne Václav Laurin og Václav Klement i Tsjekkia seg sammen, noe som markerte starten på det som nå er kjent som ŠKODA. Produksjonen startet med sykler, men utviklet seg videre til motorsykler og deretter til lansering av bedriftens første automobil i 1905.

ŠKODA lanserte sin første helelektriske modell, Vision E, i 2017. Med denne konseptbilen lanserte selskapet sin første visjon om hvordan fremtidens biler skal se ut. Bedriftens plan er å tilby fem helelektriske modeller innen 2025. Veien dit startet med den elektriske iV-familien, som ble lansert i 2019. Da med SUPERB iV plug-in hybrid og helelektriske CITIGOe iV. I 2020 ble ENYAQ iV lansert, som nå er til salgs hos alle Møller Bil forhandlere i Norge.

ŠKODA merkeforsikring og finansiering

Vi kan tilby deg som kunde gode forsikrings- og finansieringsordninger. Med en merkeforsikring hos en av våre forsikringspartnere garanteres du at reparasjoner blir utført ved et merkeverksted, samt at det kun benyttes originaldeler til din bil. Vi tilbyr også fleksible finansieringstilbud, enten du kjøper ny eller brukt bil.

Les mer om forsikring her.
Les mer om finansiering her.

Bestill din nye ŠKODA fra Møller Bil

Har du spørsmål rundt finansiering, en bilmodell, eller ønsker du å prøvekjøre en av ŠKODA-modellene? Legg igjen kontaktinformasjonen til din nærmeste Møller Bil forhandler under, så kontakter vi deg.

Kontakt meg om ŠKODA

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

 

Finner du ikke bilen du er ute etter? La deg inspirere på bilmerket sine hjemmesider.