Vi kjøper bilen din!

Enten du er på jakt etter nybil, bruktbil, eller ikke har behov for bil lenger, kan du selge bilen din til Møller Bil. Vi kjøper bilen din med eller uten innbytte.

Ønsker du å selge bilen din?

Fyll ut skjemaet og en av våre hyggelige medarbeidere tar kontakt med deg for en uforpliktende verdivurdering.

Få en verdivurdering

Selge bil til forhandler - her er fordelene

Det å selge bilen til forhandler vil gi deg flere fordeler. Du slipper å vaske og annonsere bilen, vise den frem og tilby prøvekjøring.

Vi ordner med alt det praktiske slik at du slipper stressende ting som:

  • "Vanskelige kjøpere"
  • Vente på betaling
  • 2 års ansvar

Slik foregår bilsalget

  1. Fyll ut skjemaet. Deretter avtaler du tid sammen med din nærmeste forhandler for taksering og forteller det du vet om bilen. Denne verdivurderingen er uforpliktende.
  2. Vi blir enige om pris og lager kjøpekontrakt på lik linje som ved et privat salg. Når bilen er innlevert til oss, sender vi deg en elektronisk salgsmelding via Statens Vegvesen. Når denne er godkjent av deg, er eierskiftet utført og da stopper også forsikringsavtalen din automatisk.
  3. Du får hele kjøpesummen overført direkte til din konto. Har du gjeld på bilen betaler vi ut gjelden til banken din.
Fyll ut skjemaet og få uforpliktende verdivurdering
Laster inn video...

Relaterte artikler

Selg bilen din til oss - vi overtar alt ansvar

Det kan være stressende å selge bilen privat, spesielt hvis du kjenner på at du ikke har nok kunnskap eller tid til å utføre alle stegene. Vi kan gjøre prosessen enkel og stressfri for deg ved å kjøpe bilen din, og overta hele ansvaret.

Vårt store utvalg på bruktbil er din fordel!

Som Norges største bilforhandler har vi bruktbilavdelinger over store deler av landet. Muligheten for at den neste drømmebilen din finnes hos en av våre forhandlere er derfor veldig stor.

Se alle artikler