Kampanje på vinterdekk!

Vi har sikret oss et parti med dekk og er leveringsdyktig på de fleste dimensjoner. Nå har vi kampanje på vinterdekk hos Møller Bil, med konkurransedyktige priser og montering og avbalansering inkludert i prisen.

 

4383_mb_vw_dekk_tilbud_900x450.jpg

Kampanje på vinterdekk frem til 31. oktober:
Kjøp nye vinterdekk og få hjulskift hos oss inkludert i prisen

Priseksempel Volkswagen:
16” Piggfrie vinterdekk
Fra kun kr 6.990
Dette er kvalitetsdekk som passer perfekt til f.eks. Golf

Priseksempel ŠKODA:
16” Piggfrie vinterdekk
Fra kun kr 6.990
Dette er kvalitetsdekk som passer perfekt til f.eks. OCTAVIA

Priseksempel Audi:
20” Piggfrie vinterdekk
Fra kun kr 13.990
Dette er kvalitetsdekk som passer perfekt til f.eks. e-tron

Kontakt meg for et godt tilbud på nye vinterdekk.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.
 

 

Bestill hjulskift i Bilhold

Har du vinterhjul med god mønsterdybde, men ønsker at vi skal skifte hjul for deg? Finn et tidspunkt i kalenderen, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

Bestill her

Det handler om sikkerhet

Dekkene er det eneste som forbinder din Volkswagen med underlaget. Derfor er det av stor betydning at dekkene faktisk er i god stand. Dårlig dekk påvirker ikke bare sikkerheten, men også komfort, støy og drivstofforbruk. Hvor lenge du kan kjøre med dekkene er avhengig av kjørelengde og kjørestil.

Vi hos Møller Bil vet nøyaktig hvilke dekk som passer din Volkswagen og har kvalitetsdekk til konkurransedyktige priser. I tillegg tilbyr et stort utvalg av originale felger til alle modellene vi fører og vi hjelper deg naturligvis med dekk- og hjulskift.

4383_mb_vw_dekk_dybde_900x400.jpg

Husk å sjekke mønsterdybden

Mønsterdybden har mye å si for trafikksikkerheten, hvor loven har et minstekrav som vist i tabellen under. Vår anbefaling er at for å opprettholde optimal sikkerhet, er at man skifter dekk før de når lovpålagt minstekrav som vist i tabellen under.

Mønsterdybde biler 3,5 tonn eller mindre:
Dekktype Møller Bil anbefaler Minstekrav
Vinterdekk 4 millimeter 3 millimeter
Sommerdekk 3 millimeter 1,6 millimeter

4383_mb_vw_dekk_vei_2_900x500.jpg

Når bør du skifte til vinter eller sommerdekk?

En generell huskeregel for skifte av dekk kan være at når temperaturen synker under 7 °C etter sommersesong er det på tide å skifte til vinterdekk. Motsatt etter endt vintersesong. Når prognosene viser en stabil temperatur over 7 °C er det hensiktsmessig å skifte til sommerdekk. Merk at temperaturene i Norge har stor variasjon og vi kan oppleve temperaturer under 7 °C selv etter vårdager med over 20 °C. Dette gjør det utfordrende å vite eksakt når man bør foreta dekkskiftet.