Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Ofte stilte spørsmål om VW ID.3

Volkswagen ID.3 har endelig kommet til Norge, vi har derfor samlet de mest stilte spørsmål og svar rundt VW’s nye elbil.

Hvor og når kan jeg bestille VW ID.3?

Bestilling av VW ID.3 er allerede i gang. Bestill ID.3 hos din nærmeste Møller Bil forhandler.

Kan jeg prøvekjøre ID.3?

Ja, det kan du. Kontakt din Møller Bil forhandler for avtale om prøvekjøring. Eller les mer om ID.3 og prøvekjøring her.

Hvilke farger kommer ID.3 i?

ID.3 kommer i fire forskjellige farger. Disse er Mangan Grey Metallic, Moonstone Gray,  Glacier White Metallic og Makena Turkis Metallic. Se YouTube video for presentasjon av fargevalg og eksteriør.

Hvor stort blir bagasjerommet på VW ID.3?

Bagasjerommet til VW ID.3 får et volum på 385 liter. Innvendige mål er følgende; Lengde: 852 mm. Bredde mellom hjulhus: 1.001 mm. Høyde til bagasjeromstildekning: 535 mm. Det er et eget oppbevaringsrom under bagasjeromsgulvet, hvor det er plass til f.eks. ladekabler.

Kommer VW ID.3 med hengerfeste eller takstativ?

Nei, ID.3 kommer ikke med hengerfeste eller takstativ. Det vil være opplegg for transportfeste bak på bilen for sykler etc. ID.3 har også skiluke i baksetet, som er standardutstyr på Plus og Max.

Hva er rekkevidden på ID.3?

ID.3 vil ha en rekkevidde på inntil 420 km. Ved hurtiglading lader du bilen opp til en rekkevidde på inntil 290 km på 30 minutter. Men lang rekkevidde er ikke de eneste fordelene med ID.3.

Hva er prisen på ID.3?

Prisen blir følgende:

  • ID.3 1st fra kr. 351.900*
  • ID.3 Plus fra kr. 404.000*
  • ID.3 Max fra kr. 452.200*

Hva er utvendige mål på ID.3?

Utvendige mål på ID.3 er som følger:

  • Høyde: 1 552 mm.
  • Lengde: 4 261 mm.
  • Bredde: 1 809 mm.

Passer ID.3 som familie elbil?

ID.3 kommer med Isofix barneseteinnfesting for to barneseter bak, og du har dermed god plass til et bakovervendt barnesete. Les mer om hvorfor ID.3 passer som familiebil her.

Vil ID.3 ha selvkjørende egenskaper?

Ja, ID.3 kommer med selvkjørende egenskaper. Les noen av tilbakemeldingene ID.3 har fått på sine selvkjørende og stillegående egenskaper her

 

Les mer om ID.3 og bestill prøvekjøring her.

 

* Prisen gjelder bil levert Oslo. Frakt og leveringskostnader utenfor Oslo vil tilkomme.