Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Revolusjonerende Volkswagen ID.3: elbil, familiebil og bybil i ett

ID.3 er en elbil og familiebil som markerer ankomsten av en ny æra av elektriske biler: suveren ytelse, større plass, lang rekkevidde og banebrytende design. Hvis du ser etter en elektrisk familiebil med plass til bakovervendt barnesete som lar deg navigere uanstrengt rundt i travle bygater, uten å måtte ha rekkeviddeangst – ja da er ID.3 bilen som du har ventet på.

ID.3 er en elbil og familiebil som stolt tar over arven fra Bobla og Golf for å bringe oss videre inn i fremtiden. Den nye modellen har en rekke fordeler som forgjengerne ikke hadde. ID.3 har blant annet en ytelse på hele 204hk og en rekkevidde opp til 420 km. Det gjør at den kan brukes både til småturer i hverdagen og lengre turer i helgene.

Velutstyrt og romslig: den ultimate familie-elbilen

Mange vil kunne slippe unna med å kun lade den et par ganger i uken. Lader du ikke bilen hjemme? Du kan lade opptil 290 km på 30 minutter med hurtiglading. Det gjør utvilsomt livet enklere i en travel hverdag. Det er bare å sette den på ladning før du skal handle eller gjøre andre ærend, og bilen er klar innen du er ferdig med ditt.

Den nye Volkswagen modellen kan skryte av en "Open space”-kupé som er på størrelse med kupéen til en Passat. Løsningen føles moderne og romslig. Bilen kommer med Isofix barneseteinnfesting for to barneseter bak, og du har dermed god plass til et bakovervendt barnesete.

Bagasjerommet er heller ikke til å kimse av med plass til 385 liter. Det utgjør ca. seks store 60-liters ryggsekker, og det er derfor ikke noe problem å laste inn en barnevogn, bæreposer fra dagligvaren og ekstra bagasje. Nedfellbar bakseterygg med delbart baksete, tilgjengelig i flere av modellene, øker plassen ytterligere ved behov.

Standardutstyr som setter sikkerhet i fokus

Det bør stilles høye krav til sikkerhetsutstyret når du skal velge deg ny familiebil, og du kan føle deg trygg på at Volkswagen ID.3 1ST kommer med standardutstyr som gjør hverdagen tryggere og enklere. Sikkerhets- og ekstrautstyr inkluderer LED-hovedlykter med sensorstyrt kjørelys, hastighetsbegrenser, Lane Assist kjørefeltassistent og Front Assist kollisjonsvarslingssystem.

Lukeparkering og trange parkeringsplasser er heller ingen utfordring, takket være parkeringssensorer foran og bak. Discover Pro navigasjonssystem med 10-tommers display følger med som standard, slik at du lett kan finne frem på ukjente veier.

ID.3

Fremtiden er her med ID.3: Elbil, familiebil og bybil

Dette er en elbil og familiebil som også er praktisk som bybil, særlig for familier som ønsker seg en praktisk andrebil til bruk i urbane områder. Volkswagen ID.3 1ST er 1,81 meter bred og 4,26 meter lang, noe som betyr at den er på omtrent samme størrelse som en Golf – inkludert utvendige speil.

Den er derimot ca. 8 cm høyere enn en Golf. Det betyr i praksis at du får god takhøyde og høyere sittestilling. ID.3 1ST har også mye lenger akselavstand, og det er derfor den har en like romslig kupé som det mange av de større bilene har. Allikevel er den kompakt nok til at det føles enkelt og trygt å navigere i travel bytrafikk. I tillegg er den elektriske motoren montert på bakakslingen, noe som gir god stabilitet og balanse.

Fordelene ved å velge ID.3 1ST 

Enten du allerede foretrekker elbiler eller du bare er nysgjerrig på dem, finnes det mange gode grunner til å vurdere ID.3. Den er allsidig nok til å imøtekomme de fleste behov i dagliglivet til urbane barnefamilier, samtidig som den har lang nok rekkevidde for deg som vil ha den som førstebil.

Alle irritasjonsmomenter med tidligere elbiler er løst i den nye banebrytende modellen til Volkswagen: større plass, raskere lading og lengre rekkevidde. Hvis du ser etter en elbil som også kan brukes til både bybil og familiebil, så er det denne du har ventet på.

Har du flere spørsmål om bilen? Se vår FAQ-side her. Eller les mer om og bestill prøvekjøring av ID.3 her.