Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Slik gjør Hyre det mulig å leie ut bilen når du ikke bruker den selv

Med Hyre kan du enkelt leie ut bilen når du ikke bruker den selv eller er på reise. Leietaker åpner og låser bilen kun ved hjelp av mobilen, og bom, drivstoff og kilometer kjørt blir automatisk beregnet.

Synes du bilen din står altfor mye stille og kunne tenke deg å leie den ut for å få litt drahjelp til utgiftene. Dette er en perfekt mulighet! 
Til nå har det vært utfordrende å leie ut bilen da du ikke er hjemme for å levere ut nøkkelen til leietaker. Med HyreConnect™ installert i bilen kan du trygt slappe av på stranden, mens leietaker enkelt åpner bilen med mobilen.

Les mer og registrer deg i dag!

Noen fordeler med Hyre:

  • Lei ut bilen uten å møte leietaker
  • Med digital nøkkel åpner og lukker leietaker bilen med mobilen
  • Automatisk oppgjør av leie, bom, kilometer kjørt og drivstoff
  • Bestem selv når du vil leie ut bilen
  • Full kasko opptil 1 million kroner med If Skadeforsikring inkludert

Leier du ut familiebilen en uke i sommer, 1 helg annenhver måned og en ettermiddag i måneden tjener du 12.240,- i året, noe som kommer godt med for de fleste. I tillegg blir bilen din spylt og rengjort av leietaker, slik at du kommer hjem til en bil som er klar for neste tur.

Har du bilen parkert i Oslo og vil dele den 5 dager eller mer i mnd får du pioner-abonnement med gratis installasjon og abonnement i 12 måneder (Verdi 5 198,-).

*Bilen må være kompatibel med HyreConnect, kan ikke være eldre enn 2012 og ikke gått lenger enn 150.000 km.