Firmabil og tilbud til bedrifter

Møller Bils firmabilavdeling har lang erfaring med salg, rådgivning, finansiering og skreddersøm for både det private og offentlige bedriftsmarkedet.

Stor valgfrihet

Hos Møller Bil kan du velge mellom et bredt spekter av bilmodeller fra Volkswagen, Audi, SKODA og Volkswagen Nyttekjøretøy, så vi har garantert en firmabil og en finansieringsløsning som passer dine behov.

Firmabil og skatt

For arbeidstaker vil bruk av firmabil bli skattet av som vanlig lønn. Det tas utgangspunkt i bilens listepris som ny. Deretter beregnes inntektsfordelen ut fra 30% av bilens pris opp til 314 400,- og 20% av overskytende listepris. Dersom bilen er eldre enn 3 år, eller yrkeskjøringen overstiger 40 000 km i inntektsåret, tas det kun utgangspunkt i 75% av bilens listepris som ny. Velger du elbil som firmabil er satsene lavere.

Hvorfor velge Møller Bil

Vi vet at du bruker din firmabil mye i arbeid, og derfor anser vi dette som din arbeidsplass, enten du kjører kjølebil over Hardangervidda eller ID.3 til kundene dine i nærområdet.

Som firmabilkunde får du hjelp og rådgivning vedrørende ditt nye kjøretøy, både i kjøpsprosessen og underveis i bilholdet. Sammen skreddersyr vi løsninger for et problemfritt bilhold, og du skal vite at du aldri behøver å gå noe annet sted enn til Møller Bil med firmabilen din.

Finn din nærmeste Møller Bil forhandler her (https://mollerbil.no/finn-forhandler/?q=&b=all&s=all) eller kontakt oss direkte via skjema under.

Finn din nærmeste forhandler

Relaterte artikler

Velg elbil som firmabil

Firmabil kan være en nyttig investering både for arbeidstaker og bedriften. Går valget ditt på firma-elbil er det ytterligere fordeler å hente. Dette i form av blant annet fritak for merverdiavgift for arbeidsgiver og lavere skatt for arbeidstaker enn om det velges fossilbil.

Se alle artikler