Firmabil og tilbud til bedrifter

Møller Bils firmabilavdeling har lang erfaring med salg, rådgivning, finansiering og skreddersøm for både det private og offentlige bedriftsmarkedet.

Stor valgfrihet

Hos Møller Bil kan du velge mellom et bredt spekter av bilmodeller fra Volkswagen, Audi, SKODA og Volkswagen Nyttekjøretøy, så vi har garantert en firmabil og en finansieringsløsning som passer dine behov.

Firmabil og skatt

For arbeidstaker vil bruk av firmabil bli skattet av som vanlig lønn. Det tas utgangspunkt i bilens listepris som ny. Deretter beregnes inntektsfordelen ut fra 30% av bilens pris opp til 314 400,- og 20% av overskytende listepris. Dersom bilen er eldre enn 3 år, eller yrkeskjøringen overstiger 40 000 km i inntektsåret, tas det kun utgangspunkt i 75% av bilens listepris som ny.

Hvorfor velge Møller Bil

Vi vet at du bruker din firmabil mye i arbeid, og derfor anser vi dette som din arbeidsplass, enten du kjører kjølebil over Hardangervidda eller ID.3 til kundene dine i nærområdet.

Som firmabilkunde får du hjelp og rådgivning vedrørende ditt nye kjøretøy, både i kjøpsprosessen og underveis i bilholdet. Sammen skreddersyr vi løsninger for et problemfritt bilhold, og du skal vite at du aldri behøver å gå noe annet sted enn til Møller Bil med firmabilen din.

Finn din nærmeste Møller Bil forhandler her eller kontakt oss direkte via skjema under.

Relaterte artikler

Velg elbil som firmabil

Elbil som firmabil kan være en nyttig fordel for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Det er både gunstig og bærekraftig.

Totalleverandør til proffmarkedet

Møller Bil har målsetning om å være en trygg og god totalleverandør av tjenester for et enkelt bilhold. I samarbeid med Møller Bil Hvam har Becker Entreprenør AS hentet ut de første, av totalt 30 ID. Buzz Cargo, der Møller Bil er totalleverandør for bilholdet.

Innredning til varebil - vi hjelper deg!

Hos Møller Bil tilbyr vi markedets beste løsninger for en mer effektiv og sikrere arbeidshverdag for proffbrukere. Med vårt nye logistikksenter på plass, gleder vi oss til å presentere det vi mener er bransjens mest effektive logistikk for varebiler.

Samler alt under ett tak for proff-kundene

Vi har åpnet dørene på det nye senteret for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam utenfor Oslo. Med et dyktig lag på firmabil, ny butikk og oppgradert verksted skal de tilby et komplett servicetilbud til bedriftskunder.

Se alle artikler