Snart åpner vi Møller Bil Outlet Alnabru

Et industriområde på Alnabru, mellom grønnkledde trær og asfalt, står et eldre bygg og soler seg i frisk høstluft. Her har det vært stor aktivitet siden bygget sto klart for mange år siden, men lite var endret både innvendige og utvendig inntil Møller Medvind ble etablert og flyttet inn i deler av bygget i 2018. Det har lenge vært flere planer på agendaen for bygget og i år startet den massive renovasjonen av bygget for å klargjøre til nye, spennende prosjekter.
 

I disse dager begynner Møller Medvind Arena å ta form. Hele bygget skal tas i bruk, hvor Møller Bil og Møller Medvind skal bindes tettere sammen gjennom bruktbilsalg og skadesenter. I tillegg vil Møller Bil Skolen samt kontor- og konferansesenter flytte inn under samme tak som Møller Medvind.

Vi kan skimte konturen av hva vi har i vente på den nye outlet-en til Møller Bil. På enden av bygget skjer det mye aktivitet både inne og ute. Møller Bil Outlet Alnabru har store flater, høyt under taket og med direkte tilknytning til byggets andre avdelinger.

2000 brukte biler i året

Møller Bil Outlet Alnabru vil holde til i Alfasetveien 11, og ledes av Leon Nawaz. Han har med seg solid erfaring fra bransjen og kommer til fra stillingen som bruktbilsjef hos Møller Bil Ryen.

Leon Nawaz, leder for Møller Bil Outlet Alnabru, ser frem til åpningen.

Møller Bil satser offensivt på brukte biler, og bruktbilvolumet skal vokse igjennom tradisjonelle bilforhandlere, bruktbilsentre og den nyetablerte outlet-en på Alnabru. Ved Møller Bils outlet på Alnabru, skal det selges pent brukte biler i alderen 5-10 år, som tradisjonelt tidligere har vært solgt til oppkjøpere eller på auksjon. Møller Bil ønsker å gi kundene et enda bredere utvalg når de skal kjøpe bil, og det skal oppnås igjennom konseptet hos Møller Bil Outlet Alnabru. Målet er å selge opptil 2000 brukte biler fra outlet-en på Alnabru. En engasjert Nawaz utbryter:

Outlet-en blir en spennende satsning som jeg gleder meg til å ta skikkelig fatt på når alt er på plass og vi kan flytte inn i bygget.

Bygget er i skrivende stund under kraftig renovering og skal stå med splitter ny kledning når bruktbilsenteret åpner dette året. Nawaz har selv fått delta i prosessen med å utvikle både byggets utseende og selve konseptet.

Per i dag har vi ansatt en håndfull nye medarbeidere som allerede har startet i jobben, samt at vi er i gang med flere nyansettelser. Til sammen vil Møller Bil Outlet Alnabru gi rom for rundt 16 medarbeidere i forskjellige stillinger, forteller han. I tillegg vil også Møller Medvind få tilført mer arbeid knyttet til Outlet Alnabru. Noe vi ser på som svært positivt.

Vi gleder oss til å kunne åpne dørene for våre kunder.

Relaterte artikler