Aldri mer rekkeviddeangst med Easee - Din ladestasjon hjemme

Easee er en fastmontert ladeboks på veggen din hjemme, som tilpasses til det ditt sikringsskap kan bære av belastning. I motsetning til hva lading av elbil i vanlig stikkontakt klarer, gir en ladestasjon raskere og sikrere lading som lar deg utnytte bilens ladekapasitet.

De fleste har nok opplevd å bruke alt for mye tid på å planlegge ladingen. Utover en bil med lang rekkevidde, er det eneste som hjelper mot dette ubehaget vissheten om at man kan lade raskt, trygt og effektivt hvor enn man ferdes. Spesielt gjelder dette ved lading hjemme.

I samarbeid med Easee leverer nå Møller Bil hjemmeladestasjonen Easee Home. Ladestasjonen betegnes som liten, smart og full av kraft, og den leveres med 5 års garanti.

Høydepunkter med Easee ladestasjon

Full av kraft

I motsetning til lading med vanlig stikkontakt, som er begrenset til 10A/2,3 kW, får du støtte for lading opp til hele 22 kW med Easee.

Rask lading

Du kan lade bilen din opp til 10x raskere enn i en vanlig stikkontakt. Easee lar deg utnytte bilens ladekapasitet på en pålitelig og trygg måte.

Optimalisert ladeeffekt

Takket være boksens dynamiske fordeling av tilgjengelig strøm, kan du lade flere biler samtidig. Du kan ha opptil tre laderoboter på én kurs. I større garasjeanlegg kan du ha opptil 101 ladere på samme kurs.

Liten

69% - Det er hvor mye mindre Easee ladeboks er i forhold til andre elbilladere med lignende funksjonalitet. I tillegg veier den kun 1,5 kg, noe som gjør den svært bærekraftig.

Alltid oppdatert

Oppdateringer av nye funksjoner eller feilrettinger skjer fortløpende.

Internett tilgang1

Laderoboten har integrert 4G (e-sim) og er tilkoblet internett. Det er også mulighet for WiFi-tilkobling.

Garanti

Easee er laget av god kvalitet, men for at du skal føle deg helt sikker med ditt kjøp, får du 5 års garanti fra laderen blir installert.

Møller Bil hjelper deg med bestilling

Vi samarbeider med OneCo for montering, slik at du er sikret at autoriserte installatører monterer ladesystemet, jordfeilvern, og utarbeider all nødvendig dokumentasjon. Bestill allerede nå så er alt klart til du får bilen!

Les mer om Easee og se pris her, eller kontakt oss så tar en el-montør fra OneCo kontakt for å avtale time om montering.

1.Forutsetter at det er LTE Cat M1/2G/GPRS dekning.
Avbildet modell kan avvike fra modellutvalg i Norge.

Relaterte artikler