Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Aldri mer rekkeviddeangst med eRange - Din ladestasjon hjemme

eRange er en fastmontert ladeboks på veggen din hjemme, som tilpasses til det ditt sikringsskap kan bære av belastning. I motsetning til hva lading av elbil i vanlig stikkontakt klarer, gir en ladestasjon raskere og sikrere lading som lar deg utnytte bilens ladekapasitet.

Rekkevidde, eller "range", er kjent for alle elbileiere. De fleste har opplevd å bruke alt for mye tid på å planlegge ladingen. Utover en bil med lang rekkevidde, er det eneste som hjelper mot dette ubehaget vissheten om at man kan lade raskt, trygt og effektivt hvor enn man ferdes. Spesielt gjelder dette ved lading hjemme.

E-en i eRange står ikke bare for elektrisitet, men også for energi, effektivitet og enkelhet. I samarbeid med DEFA gjør Møller Bil nå enda mer for å imøtekomme ønsker fra bilbransjen, og forbedrer sikkerhet, stabilitet og funksjonalitet ytterligere.

Møller Bil tar hånd om bestilling og installasjon

Bestiller du ladestasjon gjennom din forhandler får du installeringen inkludert. Våre autoriserte installatører monterer ladesystem, dedikert kurs og jordfeilvern med DC-beskyttelse, og utarbeider all nødvendig dokumentasjon. Bestill allerede nå så er alt klart til du får bilen!

Vi tar hånd om bestilling og installasjon:

  • Du bestiller direkte hos forhandleren
  • Varene sendes til autorisert installatør
  • Installatøren monterer ladestasjonen i henhold til forskrift og utarbeider samsvarserklæring

Kontakt oss i dag så tar en el-montør fra en av våre samarbeidspartnere kontakt for å avtale time om montering. 

eRange kommer i tre hovedvarianter: eRange Uno, eRange Duo og eRange IQ. Vi hjelper deg med å finne hjemmeladestasjonen tilpasset din bil og dine behov.

Høydepunkter med eRange

Bedre sikkerhet og funksjonalitet

eRange, tidligere Saltoboksen, tilfredsstiller kravene som stilles til sikkerhet, pålitelighet og brukervennlighet - det er ikke uten grunn at den er kåret til best i test av hjemmeladere for elbil! I tillegg inneholder eRange en rekke nye funksjoner som øker standarden ytterligere. Blant annet kontrollerer egne sensorer kontinuerlig at bilen lader som den skal, at alle komponenter fungerer og at stasjonen ikke blir for varm. Ved tegn til varmgang stanses strømtilførselen automatisk.

Enklere å lese av ladestatus og tilstand

eRange-stasjonene har fått flere lysindikatorer som gjør det enklere å lese av ladestatus og tilstand.

Enklere installasjon og konfigurasjon

For installatøren blir det langt enklere å installere og konfigurere enn tidligere, både som frittstående stasjon og i anlegg. Et nytt, komplett konfigurasjonsverktøy gjør hele installasjonsprosessen enklere.

Imøtekommer nye standarder

Den nye generasjonen ladestasjoner imøtekommer nye standarder i markedet, som IEC 61851-1:2017 og NEK400:2018.

Skreddersydde løsninger for borettslag

Ingen borettslag er like og derfor tilbyr Møller Bil i samarbeid med DEFA skreddersydde løsninger for borettslag og sameier. Mange har forskjellige behov til driftssikkerhet, brukervennlighet og administrasjon, for ikke å snakke om rettferdighet i form av lik tilgang på strøm.

Vi leverer blant annet ladestasjoner, kabler og smart strømstyring tilpasset fellesskapet.

Les alt om de forskjellige mulighetene her eller kontakt din lokale Møller Bil forhandler for en hyggelig ladeprat.