Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Volkswagen ID.Buzz Cargo

Kommer i 2022 - kan reserveres i dag!

Nå kan du reservere din Volkswagen ID.Buzz Cargo og være sikret prioritet når vi åpner for bestilling. Konseptbilen forventes til Norge i løpet av 2022, og er forventet å bli en el varebil som vil passe de fleste i arbeidsdagen.

Reserver ID.Buzz Cargo - vær sikret prioritet når vi åpner for bestilling

Reservasjonen er uforpliktende.

En konseptbil er en prototype, som betyr at bilder, verdier og informasjon kan endre seg frem mot lansering når endelig produksjonsmodell blir avdekket. Denne artikkelen er sist oppdatert 29.09.2021.

Konseptbilen ID.Buzz Cargo sett ovenfra.

Velg den rekkevidden som passer deg best

ID. Buzz Cargo er forventet å bli levert med ulike valg av batteripakker. Dette vil påvirke bilens rekkevidde. Det gir deg mulighet for å velge basert på dine behov i løpet av en arbeidshverdag. Estimat på faktisk rekkevidde på Buzz Cargo er ikke klart pr i dag.

ID. Buzz Cargo: Forventet god plass til varebilinnredningen og nyttelasten

Buzz Cargo gir ikke kompromisser på teknologi, plass, batteri/rekkevidde og muligheter for oppgraderinger i fremtiden. Dette fordi den er bygget på den nye og helelektriske MEB-plattformen. Det vil si at den er planlagt og designet som en elbil fra dag én. Batteriet finner du derfor i bunnen og motoren på for- og bakaksel. Det vil i teorien frigjøre mer plass til varebilinnredningen og nyttelasten. Men akkurat hvor mye gjenstår å se.

Varerommet til konseptbilen ID.Buzz Cargo med en Sortimo SR5 bilinnredning.
Varerommet til konseptbilen rommer en Sortimo SR5 bilinnredning, som gir en pekepinn på hvor stort varerommet blir.

Det antas at konseptbilen vil ligge på størrelse mellom en Caddy Cargo og Transporter varebil.

Innovativt design og nytenkende teknologi

Konseptbilen ID. Buzz Cargo tilbyr et helt nytt design. Rattet, som du ser på bildet, er både teknologisk, visuelt og ergonomisk nytenkende. Er du glad i teknologi og innovasjon er Buzz Cargo verdt å vente på. Her er det sensorbasert touch teknologi som blir gjeldende.

Bilde av førerhuset til ID.Buzz Cargo.

LED-hovedlyktene til ID. Buzz Cargo støttes av smart lysteknologi. Svinger du ut fra en vei rettes hovedlyktene mot kjøreretningen din. Registrerer bilen personer i veikanten, vil du kjapt bli gjort oppmerksom på disse ved at lysene vendes mot dem. ID.Buzz Cargo kan også tiltrekke seg fotgjengere og syklister sin oppmerksomhet ved hjelp av lyssignaler.

Blå og hvit ID.Buzz Cargo med alle frontlys på.

Konseptbilen ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo er en konseptbil, som vil si at den er en prototype og ikke nødvendigvis vil se helt lik ut som den produksjonsklare modellen. Informasjon og verdier oppgitt på denne siden kan derfor endre seg frem mot lansering i 2022. Vi oppdaterer siden fortløpende. Reserver din bil her.

Har du behov for bil nå? Ta en titt på andre arbeidsbiler vi tilbyr.