Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU kontroll Trondheim

Er det snart på tide med en ny EU-kontroll i Trondheim og omegn?

Møller Bil utfører en omfattende og effektiv EU-kontroll på bilen din i henhold til gjeldende regelverk. Våre teknikere er spesialiserte på sitt merke, og vet hva som er best for din ŠKODA, Audi eller Volkswagen.

Du finner din lokale Møller Bil forhandler i Trondheim, Leangen eller Stjørdal. Vi er også representert i Orkanger med Møller Bil Orkdal. Bestill din neste kontroll online i dag i tjenesten Mitt Bilhold eller kontakt din lokale forhandler.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Når er fristen for EU-kontroll?

I februar 2019 ble det innført nye regler for hvordan fristen på EU-kontroll bestemmes. Nå er det ikke lenger slik at det er det siste sifferet i registreringsnummeret som bestemmer når du skal gjennomføre din neste kontroll, slik det var før. Nå skal du gjennomføre en EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll som det egentlig heter, fire år etter at bilen ble førstegangsregistrert i Norge. Deretter skal bilen kontrolleres hvert andre år. Det er altså datoen på forrige kontroll som bestemmer når din neste kontroll skal være.

Som kunde av Møller Bil vil du få varsel i din foretrukne kanal før din neste kontroll. Vi anbefaler at du bestiller din EU-kontroll i Trondheim i god tid før fristen, slik at du rekker å få eventuelle feil eller mangler fikset i tide. Våre teknikere har lang erfaring, et bredt kompetansenivå og er spesialutdannet i henhold til gjeldende regelverk. Dette innebærer tilgang på riktig utstyr, obligatorisk opplæring og fagbrev.

Skulle det dukke opp eventuelle feil eller mangler under kontrollen, kan våre profesjonelle mekanikere og teknikere rette opp i dette. Vi bruker kun originaldeler, og våre teknikere er spesialister på på Audi, Volkswagen og ŠKODA. Har du ikke fått godkjent kontroll, vil du få en time til en etterkontroll, og eventuelt en verkstedtime for å rette opp i feil eller mangler.

Les mer: EU-godkjenning

Vi kan alt om din bil

Er det snart på tide med en ny EU-kontroll, kan Møller Bil Trondheim, Møller Bil Leangen, Møller Bil Stjørdal eller Møller Bil Orkdal være behjelpelige med dette. Vi tilbyr tjenester som:

  • EU kontroll
  • Verksted og service
  • Bilglass
  • Dekkhotell
  • Skadesenter
  • Smart repair
  • Nybil
  • Bruktbil

Møller Bil har fornøyde kunder som alltid velger oss igjen når det dukker opp nye behov. Vi kan tilby profesjonelle tjenester utført av spesialutdannede teknikere og servicemedarbeidere. Vi er gode på service, og utfører alle våre tjenester i henhold til gjeldende regelverk. Våre medarbeidere gjør alltid det lille ekstra for kundene våre - vi ønsker nemlig å alltid være førstevalget!

Møller Bil i Trøndelag

Møller Bil er i dag en ledende bilforhandler med 42 forhandlere landet rundt. I Trøndelag er vi representert med Møller Bil Trondheim, Møller Bil Stjørdal, Møller Bil Leangen og Møller Bil Orkdal.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.

Vi er forhandlere av Volkswagen, Audi og ŠKODA, og har også spesialister på Volkswagen nyttekjøretøy. Våre forhandlere tilbyr tjenester som kjøp og salg av nye og brukte biler, skadesenter, verksted og dekk og dekkhotell - alt du behøver til bilen din. Vi ønsker å gjøre ditt bilhold enklere, og som kunde av oss vil du finne en rekke fordeler. Finn din nærmeste forhandler i Trøndelag i dag.

Les mer: Dekkhotell Trondheim

Bestill din neste kontroll allerede i dag

Bestill din neste EU-kontroll i Trondheim og omegn i god tid før fristen. Hos Møller Bil får du en EU-kontroll til 1295,-. Vi gir deg god service, en hyggelig betjening og god oppfølging. Kontakt din nærmeste forhandler i dag, eller opprett en bruker i Mitt Bilhold-tjenesten ved å følge lenken under.

Møller Bil - vi kjenner din bil best!

Enklere bilhold

Med Mitt Bilhold er det enkelt å bestille time på verksted eller en EU-kontroll hos din lokale Møller Bil forhandler. Du får også automatiske varsler når avtaler nærmer seg, eller når det er på tide med neste service. Tjenesten gir deg en komplett oversikt over ditt bilhold, med tekniske data, verkstedhistorikk og enkel tilgang til alle Møller Bils tjenester.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.