Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU kontroll Stavanger

Er det snart på tide å få bilen på EU-kontroll? Husk å bestille kontroll i god tid før fristen.

Bestill din neste EU-kontroll hos Møller Bil Stavanger eller Møller Bil Forus, og få en trygg og sikker kontroll utført etter gjeldende regelverk. Vi har også en forhandler på Sandnes. Som kunde av oss får du tilgang på en rekke fordeler og tjenester, samt kan være trygg på at bilen din får den beste servicen. Vi kjenner bilen din best!

Som eier av Audi, ŠKODA eller Volkswagen kan du bestille EU-kontroll hos din lokale Møller Bil forhandler. Bestill time i online-tjenesten Mitt Bilhold eller kontakt din forhandler i dag.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.

Bestill din neste EU-kontroll i god tid før fristen

Bestiller du EU-kontroll i god tid før fristen, unngår du å risikere å kjøre bilen ulovlig etter utgått frist. I tillegg vil du ha tid til å bestille en etterkontroll dersom bilen ikke blir godkjent ved første kontroll, som følger av feil eller mangler.

Er du usikker på når fristen for EU-kontroll på bilen din er? Dette kan du enkelt sjekke på Statens Vegvesens nettsider, ved å skrive inn registreringsnummeret på bilen. Etter at det nye regelverket ble innført i 2019, er det ikke lenger slik at det er det siste sifferet i registreringsnummeret som bestemmer når du skal gjennomføre din neste kontroll, slik det var før. Nå skal det gjennomføres en EU-kontroll fire år etter bilen ble førstegangsregistrert i Norge, og hvert andre år etter det. Det er datoen på når du sist utførte kontrollen som bestemmer fristen for din neste kontroll, men du kan når som helst utføre en ny kontroll innenfor 4-års perioden.

Les mer: EU-kontroll

 

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Hos Møller Bil kjenner vi bilen din

Eier du en Audi, Volkswagen eller ŠKODA og ønsker å bestille time til EU-kontroll i Stavanger, kan du enkelt gjøre dette hos Møller Bil Stavanger eller Møller Bil Forus.

Er du allerede kunde hos Møller Bil vil du få varsel i god tid før din neste kontroll. Vi anbefaler at du bestiller din EU-kontroll i Stavanger og omegn før fristen, slik at du får nok tid til å fikse eventuelle feil eller mangler i tide. Dersom bilen ikke blir godkjent ved første kontroll, kan vårt verksted være behjelpelige med diverse verkstedtjenester. Våre teknikere har lang erfaring, et bredt kompetansenivå og er spesialutdannet i henhold til gjeldende regelverk. Dette innebærer tilgang på riktig utstyr, obligatorisk opplæring for periodisk kjøretøykontroll og fagbrev.

Dersom vi finner eventuelle feil eller mangler under kontrollen, kan våre profesjonelle mekanikere og teknikere rette opp i dette. Vi benytter kun originaldeler, og alle våre verksted er spesialister på Audi, Volkswagen og ŠKODA. Har du ikke fått godkjent kontroll, vil du få en time til en etterkontroll, og eventuelt en verkstedtime for å rette opp i feil eller mangler.

Les mer: Dekkhotell pris

Møller Bil i Sør-Rogaland

Møller Bil er i dag en ledende bilforhandler med 42 forhandlere landet rundt. I Sør-Rogaland er vi representert med Møller Bil Stavanger, Møller Bil Forus og Møller Bil Sandnes og Jæren.

Vi er forhandlere av Volkswagen, Audi, ŠKODA, og har også egne spesialister på Volkswagen nyttekjøretøy. Våre lokale forhandlere tilbyr tjenester som kjøp og salg av nye og brukte biler, skadesenter, verksted, dekk og dekkhotell - alt du behøver til bilen din. Vi ønsker å gjøre ditt bilhold enklere, og som kunde av oss vil du få tilgang til en rekke fordeler. Finn din nærmeste forhandler i Sør-Rogaland i dag.

Bestill kontroll hos Møller Bil Stavanger og omegn i dag

Hos Møller Bil tilbyr vi profesjonelle bilservicetjenester utført av spesialutdannede teknikere og servicemedarbeidere. Vi er gode på service, og utfører alle våre tjenester i henhold til gjeldende regelverk. Vi gjør alltid det lille ekstra for kundene våre fordi vi ønsker å alltid være førstevalget!

Kontakt Møller Bil Stavanger eller Møller Bil Forus i dag for EU-kontroll.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.