Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU kontroll Sandefjord

Møller Bil tilbyr EU-kontroll i Sandefjord, Tønsberg, Larvik og Horten. Er du ute etter EU-kontroll til din Audi, Volkswagen eller ŠKODA i Vestfold, bør du bestille time hos Møller. Vi kjenner bilen din best og gir deg en bedre opplevelse.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Du får en grundig sjekk til kun kr. 1295,- hos alle våre forhandlere over hele landet.

EU-kontroll i Vestfold

Møller Bil har flere forhandlere i Vestfold, slik at vi aldri er langt unna dersom du skulle ha behov for en verkstedtime. Du bestiller enkelt timer for verkstedtjenester, service og EU-kontroll i Mitt Bilhold-appen, eller ved å kontakte en av våre forhandlere direkte. Vær tidlig ute med å bestille EU-kontroll til din Audi, Volkswagen eller ŠKODA, slik at bilen din er ferdig og godkjent innen fristens utløp.

Som kunde av Møller Bil får du EU-kontroll til en god pris

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.

EU-kontroll Sandefjord

Hos Møller Bil Sandefjord selger vi Volkswagen personbil, Volkswagen Nyttekjøretøy og Audi. Vi tilbyr en rekke tjenester innen service og vedlikehold, samt Smart Repair. Det innebærer at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og inntil 80% billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder.

Vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd hele veien, fra det første møte hos oss til service og oppfølging av bilen i ettertid.

Bestill time for EU-kontroll i Sandefjord allerede nå, slik at vi kan utbedre eventuelle feil og mangler innen fristens utløp.

EU-kontroll Larvik

Hos Møller Bil Larvik får du alt du trenger til bilen din. Vi tilbyr omfattende tjenester som gjør at du kan føle deg trygg når du er ute og kjører, og arbeider systematisk for en god kundeopplevelse. Med våre tjenester garanterer vi topp kvalitet, mangeårig kompetanse og kontinuerlig mobilitet.

Hos Møller Bil Larvik får du hjelp med service og reparasjon av bil, mobilitetsgaranti, tilbehør til bil, dekk og dekkskift, veihjelp, EU-kontroll og nybilgarantier.

Bestill time for EU-kontroll i Larvik og gi deg en bedre opplevelse med bil og bilhold.

EU-kontroll Tønsberg

Hos Møller Bil Tønsberg finner du din perfekte Audi, Volkswagen eller ŠKODA. Du skreddersyr bilen når du bestiller den, og derfor skreddersyr vi servicen. Med dagens moderne biler er det viktigere enn noen gang at mekanikerne er oppdatert på de siste løsningene. Vi gjennomfører service i henhold til foreskrevet vedlikeholdsplan, og oppgraderer bilens høyteknologiske funksjoner gratis.

Bestill time for EU-kontroll i Tønsberg i dag. Vi er ikke bare spesialister på bilene vi forhandler, men også på produsentenes avanserte teknologi og innovasjoner.

EU-kontroll Horten

Hos Møller Bil Horten finner du svært dyktige fagfolk som er spesialister på Volkswagen. Vi har et komplett moderne bilanlegg, og tilbyr alle tjenester innen bil på samme sted. I tillegg tilbyr vi salg av Volkswagen personbil og nyttekjøretøy, samt originalt tilbehør og brukte biler.

De nye reglene for EU-kontroll stiller strengere krav til både kontrollør og verksted. Derfor har vi spesialtilpassede områder for utførelse av EU-kontroll.

Les mer: EU-kontroll regler

Bestill time for EU-kontroll i Horten i dag. Ønsker du å vente mens bilen er på verksted har vi en hyggelig og moderne sittegruppe, og tilbyr varm eller kald drikke.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.