Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU kontroll pris

Som bileier er det ditt ansvar å få bilen din EU-kontrollert og godkjent innen fristen. Skal din Audi, Volkswagen eller ŠKODA på EU-kontroll bør du bestille time hos Møller Bil. Vi kjenner bilen din best, og tilbyr EU-kontroll til en god pris.

Du får en grundig EU kontroll til kun kr. 1295,- hos alle våre forhandlere over hele landet.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Det er viktig å bestille EU-kontroll i god tid, fordi reglene sier at kjøretøyet skal være godkjent innen fristens utløp. Det innebærer at eventuelle feil og mangler må rettes og godkjennes før fristen har gått ut for å unngå bruksforbud og begjæring om avskilting. Det er opp til deg å bestemme hvor tidlig du ønsker å gjennomføre EU-kontrollen.

Hos Møller Bil kan du bestille EU-kontroll til en god pris. Timer for verkstedtjenester, service og EU-kontroll bestilles enkelt på Mitt Bilhold online eller i appen, eller ved å kontakte forhandleren direkte. Gjennom Mitt Bilhold-appen får du beskjed fra oss når det er på tide å bestille EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK).

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.

EU-kontroll til god pris

Ingen kjenner din Audi, Volkswagen eller ŠKODA bedre enn Møller Bil. Ved en EU-kontroll følger vi alle retningslinjene fra Statens Vegvesen og myndighetene. Det er en omfattende og grundig kontroll av ca. 150 punkter på kjøretøyet. Vi reparerer eventuelle feil med mål om at du som kunde skal bli 100% fornøyd.

Du får en grundig sjekk til kun kr. 1295,- hos alle våre forhandlere over hele landet.

Dagens moderne biler kommer ofte med høyteknologiske funksjoner, og det er ofte behov for oppgraderinger for å optimalisere bilens ytelsesevne. Dette fanger vi opp på verkstedet, og utfører gratis. Fra før er vi spesialister på merkene vi forhandler, og nå også spesialister på utførelse av periodisk kjøretøykontroll.

Regler

Forskriften for EU-kontroll er utarbeidet i EU, og i Norge har man fulgt dette regelverket tilnærmet likt. Tidligere har kontrollfristen blitt bestemt ut i fra det siste sifferet i bilens registreringsnummer. 8. februar 2019 ble det innført nye regler for kontrollfristen, og det ble strengere krav til den som utfører kontrollen.

Hos Møller Bil får du EU-kontroll til en god pris, for kun 1295,-.

Alle biler må kontrolleres innen fire år etter førstegangsregistreringen i Norge, og deretter i toårsintervaller. Kjøretøy over 7500 kg skal inn hvert år.

Les mer om EU-kontroll reglene her.

Krav om opplæring av kontrollør

I tillegg til de nye reglene for kontrollfrist, stilles det også strengere krav til kontrollører og tekniske ledere. Tidligere var kravene rettet mot virksomheten som utførte kontrollen, men nå stilles det også krav om opplæring og personlig godkjenning av den som utfører EU-kontrollen.

Vandel, obligatorisk opplæring og fagbrev er nå påkrevd av nye kontrollører og tekniske ledere.

Kontrolløren vil med sin faglige kompetanse ha hovedansvaret for at kontrollen gjennomføres i henhold til gjeldende regelverk, og at dette vurderes objektivt. Utstyrskrav til utførelse av kontrollen er også endret. Derfor har vi spesialtilpasset egne områder hos flere av våre forhandlere for utførelse av kontrollen. For de som allerede jobber som kontrollører blir det en egen overgangsordning.

Bilen din har det best hos Møller

Vi kjenner bilene vi forhandler best. Har du en Audi, Volkswagen eller ŠKODA bør du bestille time for EU-kontroll hos din nærmeste Møller Bil-forhandler til en god pris. EU-kontroll eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

I flere faser er det nå gjort endringer i regelverket hvor vi i Møller Bil har gjort de nødvendige tilpasningene for utførelse av EU-kontroll, slik at du som kunde kan være trygg på at din bil er trafikksikker i henhold til ny forskrift.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.