Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU kontroll Larvik

Skal du snart ha bilen din på EU-kontroll?

Bestill EU-kontroll hos Møller Bil Larvik. Vi utfører en grundig sjekk av din Volkswagen i henhold til gjeldende regelverk. Hos oss får du alltid en grundig og objektiv sjekk, og ikke minst hyggelig service.

Avtal din neste EU-kontroll i Mitt Bilhold-appen eller ved å ta en tur innom din nærmeste forhandler. Hos Møller Bil vil du alltid få en god opplevelse - vi kjenner bilen din best.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Nye regler fra 2019

Vet du når den neste kontrollfristen for din personbil er? Som kunde hos Møller Bil Larvik, vil du få en påminnelse om frist for neste EU-kontroll i ønsket kanal.

I februar 2019 ble reglene for EU-kontroll endret. Nå må alle personbiler gjennomføre en EU-kontroll fire år etter førstegangsregistreringen i Norge, og hvert 2. år etter dette. Før ble kontrollfristen bestemt etter siste siffer i personbilens registreringsnummer.

Det er mulig å utføre en kontroll i perioden mellom forrige kontroll og neste, og det er opp til deg hvor tidlig du ønsker å gjennomføre kontrollen i denne perioden. Husk på at overskridelse av fristen kan føre til konsekvenser som bruksforbud og begjær om avskilting. Vi anbefaler derfor at du får kontrollen utført i god tid, slik at du rekker å gjennomføre en service for utredning av eventuelle feil og mangler før en etterkontroll.

Har du hatt bilen din på EU-kontroll hos Møller Bil Larvik, er våre servicemedarbeidere behjelpelige med service og etterkontroll dersom det er behov for dette. Vi gir deg god veiledning og oppfølging, og retter eventuelle feil og mangler ved behov.

Les mer: Periodisk kjøretøykontroll

Møller Bil i Vestfold

Det nye regelverket stiller strengere krav til kontrolløren, og derfor har våre forhandlere spesialtilpasset et eget område tilegnet EU-kontroll. Hos Møller Bil i Vestfold har vi spesialister som utfører kontrollen objektivt og i henhold til dagens regelverk. Vi utfører alltid en trygg sjekk av din bil, og sørger for at bilen din er trafikksikker.

Du finner din lokale Møller Bil forhandler på følgende steder i Vestfold: Larvik, Tønsberg, Sandefjord og Horten. Det er enkelt å bestille time til EU-kontroll i Larvik og omegn gjennom Møller Bil.

Bestill din neste kontroll gjennom Mitt Bilhold via lenken nedenfor, eller besøk din nærmeste forhandler for å avtale din neste time.

Du får en grundig sjekk til kun kr.1295,- hos alle våre forhandlere.

Som kunde av Møller Bil kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender. Ingen kjenner din Volkswagen bedre enn oss. Er det snart på tide å foreta en ny sjekk på bilen, vil du også få en påminnelse i god tid før fristen via din foretrukne kanal når du allerede er kunde. Ta gjerne kontakt med oss dersom du skulle ha spørsmål om EU-kontroll eller andre tjenester.

Les mer: EU-godkjenning

Enklere bilhold

Med Mitt Bilhold er det enkelt å bestille time på verksted eller en EU-kontroll hos din lokale Møller Bil forhandler. Du får også automatiske varsler når avtaler nærmer seg, eller når det er på tide med neste service. Denne tjenesten gjør ditt bilhold litt enklere.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.