Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU kontroll Haugesund

Hos Møller Bil Haugesund finner du flere nybilavdelinger, verksted og service på SEAT. Er det på tide å bestille EU-kontroll til din Audi, Volkswagen eller ŠKODA bør du ta turen til Møller Bil. Vi tilbyr service og reparasjon ved vårt verksted, og utfører EU-kontroll i henhold til gjeldende regelverk.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Du får en grundig sjekk til kun kr. 1295,- hos alle våre forhandlere over hele landet.

EU-kontroll i Rogaland

Har du behov for en EU-kontroll i Rogaland trenger du ikke å dra langt. Møller Bil har flere forhandlere i Rogaland, og du kan enkelt bestille time hos din nærmeste forhandler gjennom Mitt Bilhold. Det er selvfølgelig også mulig å ta kontakt med forhandleren direkte: i Haugesund, Stavanger, Forus eller Sandnes.

I flere faser er det gjort endringer i regelverket for EU-godkjenning, og hos Møller Bil har vi gjort de nødvendige tilpasningene. Dermed kan du som kunde være trygg på at bilen din er trafikksikker i henhold til ny forskrift. Forskriften for EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) er utarbeidet i EU og følges tilnærmet likt i Norge.

Les alt om de nye reglene for EU-kontroll her

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.

EU-kontroll Haugesund

Møller Bil Haugesund forhandler både Audi, Volkswagen og ŠKODA. Her finner du erfarne og spesialutdannede bilmekanikere som alltid møter deg med godt humør, og som er opptatt av å få deg ut på veien igjen så fort som mulig etter en godt utført jobb.

Har du spørsmål eller ønsker knyttet til vedlikehold av din bil eller ditt neste bilkjøp, gjør vi vårt beste for å bistå deg.

Bestill time for EU-kontroll i Haugesund i god tid. På den måten kan vi utbedre eventuelle feil og mangler før fristen går ut.

Les mer: EU-kontroll pris

EU-kontroll Stavanger

Møller Bil Stavanger garanterer utført EU-kontroll innen tre virkedager. Finner du ingen ledig time får du EU-kontrollen gratis! Vi tilbyr alle typer service på Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Uansett hva du trenger hjelp med får du ordnet det hos oss.

Finner du ingen ledig time i Mitt Bilhold innen tre virkedager, så ring oss på 24 03 40 00.

Bestill EU-kontroll i Stavanger i dag. Vi gir deg en overlegen kundeopplevelse, og garanterer at vi blir ferdige til avtalt tid og avtalt pris.

EU-kontroll Forus

Møller Bil Forus har alt du trenger til Audi og ŠKODA. Vi forhandler både nye og brukte biler, og tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon. Med et stempel i serviceheftet fra Møller Bil Forus kan du være trygg på at bilen din er trafikksikker i henhold til gjeldende forskrift.

Vi er opptatt av å gi deg en god kundeopplevelse, og hos oss er du alltid velkommen innom for en hyggelig bilprat.

Bruk Mitt Bilhold-appen for å bestille time til EU-kontroll hos Forus i dag, eller kontakt forhandleren direkte. Jobber du i nærheten av oss, kan du få låne en sykkel slik at du kommer deg til og fra jobb mens bilen er inne på service.

EU-kontroll Sandnes og Jæren

Møller Bil Sandnes leverer salg, reparasjon og service av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Med våre tjenester garanterer vi topp kvalitet gjennom mangeårig kompetanse. Vi er en fremoverlent bedrift med stort fokus på fremtidens teknologi og rekruttering av nye og dyktige medarbeidere.

Vi ser svært positivt på den raske utviklingen av elbiler, og de spennende nyhetene fra Volkswagen som vil lanseres fram mot 2025.

Bestill EU-kontroll i Sandnes i dag. Vårt mål er å levere en 5-stjerners kundeopplevelse til deg, hver eneste gang du er innom.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.