Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU kontroll Hamar

Er det på tide med en EU-kontroll av din Audi, Volkswagen eller ŠKODA bør du ta turen til Møller. Ingen kjenner bilen din så godt som oss, og vi tilbyr service, reparasjon og salg hos våre forhandlere. Bestill time til EU-kontroll i Hamar i dag.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

EU-kontroll eller periodisk kjøretøykontroll er en lovpålagt sjekk av kjøretøyet, som har til hensikt å sørge for en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Det er ca. 150 kontrollpunkter som skal gjennomgås, blant annet det elektroniske stabilitetssystemet, airbag, bremseskiver, -klosser og -bånd, lykter, karosseri, hjuloppheng og mye mer.

Du får en grundig sjekk til kun kr. 1295,- hos alle våre forhandlere over hele landet.

Nye regler for periodisk kjøretøykontroll

Fra februar 2019 innføres nye regler som berører frist for EU-kontroll som stiller strengere krav til den som utfører kontrollen. I tillegg er verkstedet pålagt å ha spesialutstyr. Hos våre forhandlere har vi gjort de nødvendige tilpasningene etter det nye regelverket, slik at du som kunde kan være trygg på at bilen din er trafikksikker i henhold til ny forskrift.

Les alt om de nye reglene for EU-kontroll her

EU-kontroll Hamar

Møller Bil Hamar er forhandler av Audi og Volkswagen. Fra store og moderne lokaler selges nye og brukte biler, i tillegg til bildeler og tilbehør. Vi tilbyr også verksted og service, EU-kontroll og dekkhotell. Det viktigste for oss er at du som kunde skal trives hos oss, og få den servicen du forventer. Vi skal gjøre ting riktig første gang, til avtalt tid og pris.

Våre spesialutdannede selgere, teknikere og kundemottakere gjør til enhver tid sitt ytterste for at du skal få en god kundeopplevelse.

Bestill EU-kontroll i Hamar for din Audi eller Volkswagen hos Møller. Gjennom Mitt Bilhold får du beskjed når det nærmer seg frist for EU-kontroll, og her kan du enkelt se når neste time er ledig. Det er selvfølgelig også mulig å kontakte forhandleren direkte.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

EU-kontroll Storhamar

Hos Møller Bil Storhamar får du alt du trenger til din ŠKODA. Vi har tatt over Hamjern Bil sine tidligere lokaler, og driver videre med samme slagord: "Best på service". Du vil møte de samme menneskene på den samme plassen, men også et enda bedre anlegg. Vi oppgraderer verkstedhallene og utvider bruken av lokalet, slik at du og din bil skal få den aller beste behandlingen.

Vårt mål er at du som kunde skal få en 5-stjerners opplevelse, hver eneste gang du er innom.

Ikke vent til fristen nærmer seg - bestill time til EU-kontroll i Storhamar allerede i dag. Vi gir deg en bedre opplevelse med bil og bilhold.

EU-kontroll Gjøvik

Hos Møller Bil Gjøvik har vi flere nybilavdelinger. Vi forhandler med både Volkswagen, Audi og ŠKODA, og selger nye biler, brukte biler, tilbehør og bildeler. Dyktig medarbeidere står klare for å hjelpe deg, enten bilen skal på service eller har fått en skade.

Vi har lange tradisjoner for god kundeservice. Tett oppfølging av deg som kunde er en selvfølge hos oss.

Bestill EU-kontroll i Gjøvik i dag, og vi skal gjøre alt riktig til avtalt tid og pris. Dersom vi finner feil eller mangler kan du få utbedret disse på vårt verksted. Oppgraderinger av bilens høyteknologiske funksjoner er gratis.

EU-kontroll Elverum

Møller Bil Elverum hjelper deg med alt du trenger til din Volkswagen. Vi tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, i tillegg til tilbehør og bildeler. Uansett om du skal kjøpe bil, ha bilen på service eller kjøpe originale bildeler, vil du trives hos oss.

Vi er opptatt av å ha en god arbeidsplass med høy trivsel blant de ansatte, noe som igjen skaper trivsel når du som kunde kommer til oss.

Velkommen til EU-kontroll i Elverum. Vi tar oss av alt som gjelder bil og bilhold.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.