EU kontroll Asker

Bestill EU-kontroll i Asker hos din nærmeste Møller Bil forhandler. Vi gjennomfører en komplett, objektiv og trygg sjekk av din Audi, ŠKODA eller Volkswagen i henhold til oppdaterte retningslinjer gitt av Statens Vegvesen.

Du bestiller enkelt din neste kontroll gjennom Mitt Bilhold-appen eller ved å kontakte din nærmeste forhandler.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.

Avtal time i dag

Bestill din neste kontroll før fristen for å unngå konsekvenser ved glemt kontroll.

En EU-kontroll er en lovpålagt kontroll av bilen din, og må gjennomføres hvert andre år for å unngå bruksforbud. Det er ditt ansvar som bileier å sørge for at personbilen blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen. Målet med kontrollen er å gjøre både bil og bilpark tryggere og mer miljøvennlig. Bestiller du EU-kontroll i Asker og Bærum en god stund før fristen, har du nok tid til å sende bilen til en eventuell etterkontroll.

Det er enkelt å bestille time til EU-kontroll i Asker og Bærum hos Møller Bil. Du finner oss på følgende steder: Asker og Bærum på Billingstadsletta, Oslo Vest i Lilleakerveien, Ensjø, Etterstad, Ryen, Follo og Rud. Er du allerede kunde av Møller Bil, vil du også få beskjed i god tid før neste kontroll.

Les mer: EU-kontroll regler

Slik finner du din frist for neste EU-kontroll

Du kan finne opplysninger som frist for neste EU-kontroll på sidene til Statens Vegvesen ved å fylle inn registreringsnummer, understellsnummer eller ditt personlige bilskilt til din personbil. Disse opplysningene oppdateres en gang i døgnet, alle virkedager.

Ønsker du å gjennomføre EU-kontrollen tidligere enn fristen kan du gjøre dette når som helst innen perioden fra forrige kontroll til neste frist, men overskridelse av fristen kan føre til bruksforbud og tilslutt begjæring om avskilting.

8. februar 2019 ble det innført nye regler som innebærer at EU-kontrollen må skje fire år etter førstegangsregistreringen, og innen to nye år etter første kontroll. Kontrollen styres dermed ikke av registreringsnummeret lenger, men av siste kontroll.
H2: Trygg kontroll hos Møller Bil Asker og Bærum
Er det snart tid for EU-kontroll, kan du bestille en avtale hos Møller Bil Asker og Bærum. Her gjennomfører vi en trygg kontroll i henhold til de oppdaterte retningslinjene. Dette innebærer blant annet fagkyndige teknikere som har spesialisert seg på periodisk kjøretøykontroll og bilmerkene Audi, ŠKODA og Volkswagen.

Møller Bil Asker og Bærum er et godkjent verksted for kontrollering, noe som er viktig å se etter når du skal utføre en EU-kontroll. Ikke alle verksteder er godkjente av Statens Vegvesen, og EU-kontrollen må skje i Norge. I tillegg sørger vi for en grundig kontroll av bilen din, og lar deg få vite om eventuelle mangler så fort det dukker opp noe. Kontrollen gjennomføres helt objektivt og i henhold til gjeldende lover og regler.

Vi gir deg nøye oppfølging og gode råd dersom det oppdages noe underveis. Hos oss vil bilen din alltid være i trygge hender - vi kjenner bilen din best, og sørger for et enklere bilhold.

Bestill time med Mitt Bilhold via lenken nedenfor, eller oppsøk din nærmeste forhandler direkte. Ta gjerne kontakt med oss dersom du skulle ha spørsmål om EU-kontroll eller andre tjenester.

Les mer: EU-kontroll pris

Enklere bilhold

Med Mitt Bilhold er det enkelt å bestille EU-kontroll hos din lokale Møller Bil forhandler i Asker og Bærum. Du får også automatiske varsler når avtaler nærmer seg, eller når det er på tide med ny service. Denne tjenesten gjør ditt bilhold litt enklere!

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.