Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU-kontroll Ålesund

Avtal din neste EU-kontroll hos Møller Bil Ålesund. Vi gjennomfører en periodisk kjøretøykontroll av din Volkswagen eller Audi etter oppdaterte retningslinjer fra Statens Vegvesen. Hos oss får du alltid en grundig og objektiv kontroll av din personbil med gode råd, service og veiledning. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du som kunde skal være 100% fornøyd.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Bestill tid for din neste EU-kontroll hos Møller Bil i Ålesund og omegn i dag. Finn din nærmeste forhandler eller book tid gjennom Mitt Bilhold-appen via linken du finner nederst. Er du usikker på når neste kontroll må gjennomføres? Som eksisterende kunde får du beskjed om din neste kontroll i din prefererte kanal.

Trygg EU-kontroll hos Møller Bil Ålesund

Ser du etter et verksted og en bilforhandler som du kan stole på, er det ingen som kjenner din Volkswagen eller Audi bedre enn oss hos Møller Bil Ålesund.

En EU-kontroll er en lovpålagt sjekk av bilen din som må utføres hvert andre år etter første kontroll, og kontrollen innebærer en omfattende sjekk av omtrent 150 punkter på personbilen. Vi stiller strenge krav til alle våre verksted og teknikere, slik at du kan være trygg på at vi gir din bil en grundig og trygg kontroll. Vi reparerer eventuelle feil, uansett omfang, og sørger for at bilen din er klar til en eventuell etterkontroll.

Når våre fagkyndige mekanikere utfører en EU-kontroll på din personbil, følger vi alle oppdaterte retningslinjer fra Statens Vegvesen og gjør en grundig og objektiv sjekk av bilen din. Hos oss er bilen alltid i trygge hender på et kompetansedyktig og serviceinnstilt verksted. Vi har et mål om at du som kunde skal være 100% fornøyd med alle våre tjenester og har derfor spesialisert oss på våre merker og nå også periodisk kjøretøykontroll.

Hos Statens Vegvesen kan du sjekke når din bil skal til neste EU-kontroll, og er du allerede kunde hos Møller Bil vil du få beskjed når kontrollfristen nærmer seg. Husk å bestille din neste kontroll i god tid før fristen slik at vi rekker å klargjøre bilen ved en eventuell etterkontroll.

Les mer: EU-kontroll regler

Avtal din neste kontroll hos Møller Bil Ålesund idag

Hos Møller Bil Ålesund tilbyr vi høy kompetanse og en hyggelig service. Vi har spesialisert oss på de merkene vi forhandler og på periodisk kjøretøykontroll. Vi yter alltid det lille ekstra slik at du som kunde alltid er fornøyd.

Bestill en sjekk til kun kr.1295,- hos alle våre forhandlere.

Du kan alltid føle deg trygg når du leverer din bil på vårt verksted. Vi er opptatt av å sikre kundene en optimal tjeneste og opplevelse, og gjennomfører derfor stikkprøver for å kvalitetssikre utført kontroll, samt mekanikers arbeid på våre verksteder. Dette innebærer at du alltid kan være trygg på at du kun får den beste servicen på alle våre verksted, uansett hvor du befinner deg i landet.

Bestill din neste EU-kontroll i appen Mitt Bilhold via lenken under, eller kontakt Møller Bil Ålesund i dag.

Les mer: EU-godkjenning

Enklere bilhold

Mitt Bilhold er en app som forenkler din bilhverdag. Her kan du bestille EU-kontroll eller andre verkstedtjenester hos Møller Bil i Ålesund og omegn. Du får også automatiske varsler når din neste avtale nærmer seg, eller når det er på tide med ny service og kontroll.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.