Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

EU godkjenning

Har du behov for EU-godkjenning av ditt kjøretøy? Hos Møller Bil gjennomfører vi en grundig kontroll av bilen, og kan reparere eventuelle feil eller mangler. Vi kjenner merkene vi forhandler best, og tilbyr EU-godkjenning til en god pris.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

I flere faser er det nå gjort endringer i regelverket for EU-godkjenning, og hos Møller Bil har vi gjort de nødvendige tilpasningene. Dermed kan du som kunde være trygg på at bilen din er trafikksikker i henhold til ny forskrift, etter et besøk hos oss. Skal din Audi, Volkswagen eller ŠKODA på EU-kontroll bør du bestille time hos Møller Bil. Vi kjenner bilen din best, og tilbyr kontroll, reparasjon og godkjenning hos våre forhandlere.

Nye regler for EU-godkjenning

8. februar 2019 ble det innført nye regler for EU-godkjenning, som berørte kontrollfristen, samt krav til kontrollør og godkjenning av kjøretøy. Forskriften for EU-kontroll er utarbeidet i EU, og følges tilnærmet likt i Norge.

Les mer om EU-kontroll reglene her.

EU-godkjenning

Før bilen din kan bli EU-godkjent må den gjennom en såkalt EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK). Som kunde hos Møller Bil får du beskjed i god tid før fristen nærmer seg - det er nemlig ditt ansvar som eier av kjøretøyet at bilen får sin EU-godkjenning innen fristens utløp. Selve kontrollen må derfor foregå i god tid, i tilfelle det oppdages mangler og feil som må utbedres.

Les mer og bestill din EU-kontroll her.

Skal din Audi, Volkswagen eller ŠKODA på EU-kontroll bør du bestille time hos Møller Bil. Vi kjenner bilen din best, og tilbyr kontroll, reparasjon og EU-godkjenning til en god pris. Timer for verkstedtjenester, service og EU-godkjenning bestilles enkelt på Mitt Bilhold online eller i appen. Du kan også ta kontakt med din nærmeste forhandler direkte.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.