Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Billig EU kontroll

Vi tilbyr billig EU-kontroll for alle kunder av Møller Bil. Som bileier er det ditt ansvar å gjennomføre kontrollen i god tid, slik at eventuelle feil og mangler kan utbedres innen fristen går ut. Bestill billig EU-kontroll hos din nærmeste Møller Bil-forhandler i dag.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Du får en grundig sjekk til kun kr. 1295,- hos alle våre forhandlere over hele landet.

Ingen kjenner din Audi, Volkswagen eller ŠKODA bedre enn Møller Bil. De nyeste bilmodellene kommer ofte med høyteknologiske funksjoner som krever oppgraderinger for å yte optimalt, og dette fanger vi opp på verkstedet og utfører gratis. Dermed får du billig EU-kontroll av spesialister på din bil. Vi reparerer alle feil og mangler med mål om at du som kunde skal bli 100% fornøyd, og bidrar til en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer: EU-kontroll pris

Nye regler for EU-kontroll

Fra februar 2019 innføres nye regler for EU-kontroll som påvirker både bileier og den som utfører kontrollen. Det nye regelverket innebærer at alle nye biler må kontrolleres innen fire år etter førstegangsregistreringen i Norge, og deretter i toårsintervaller. Dette betyr at tiden da kontrollfristen ble bestemt ut i fra siste siffer i registreringsnummeret på bilen, er forbi.

Som bileier kan du forholde deg til den fristen du allerede har til det gjennomføres en ny kontroll.

De nye reglene for EU-kontroll stiller også strengere krav til den som utfører kontrollen. Vandel, obligatorisk opplæring og fagbrev er nå påkrevd av nye kontrollører og tekniske ledere. For de som allerede jobber som kontrollører blir det en overgangsordning. I tillegg er utstyrskravet til utførelse av kontrollen også endret. Hos flere av våre forhandlere har vi derfor spesialtilpasset egne områder for utførelse av EU-kontroll.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.

Ta EU-kontroll hos Møller Bil

Forskriften for EU-kontroll er utarbeidet i EU, og norske myndigheter og Statens Vegvesen følger dette regelverket tilnærmet likt. Det er ca. 150 kontrollpunkter som skal gjennomgås. Kontrollpunktene tar blant annet for seg det elektroniske stabilitetssystemet, airbag, bremseskiver, -klosser og -bånd, lykter, karosseri, hjuloppheng og mye mer.

EU-kontroll eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen som har til hensikt å sørge for en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer: Periodisk kjøretøykontroll

Skal din Audi, Volkswagen eller ŠKODA på EU-kontroll, bør du bestille time hos Møller Bil. Vi kjenner de merkene vi forhandler best, og utfører EU-kontroll så billig som mulig. Fra før er vi spesialister på merkene vi forhandler, og nå er vi også spesialister på utførelse av EU-kontroll.

Billig EU-kontroll

De nye reglene for EU-kontroll innebærer et prishopp for de aller fleste som tilbyr EU-kontroll. Årsaken til dette er blant annet at kostnader til opplæring av kontrollører øker, og at verkstedene må investere i spesialutstyr. Hos Møller Bil forsøker vi å holde prisene nede slik at vi kan fortsette å tilby billig EU-kontroll til våre kunder.

Du får en grundig sjekk til kun kr. 1295,- hos alle våre forhandlere over hele landet.

Det er ditt ansvar som bileier at kjøretøyet får sin EU-godkjenning innen fristens utløp. Det er derfor viktig at du er tidlig ute med å bestille en kontrolltime, slik at eventuelle feil og mangler kan rettes opp før fristen går ut. Hos våre forhandlere har vi gjort de nødvendige tilpasningene etter det nye regelverket, slik at du som kunde kan være trygg på at bilen din er trafikksikker i henhold til ny forskrift.

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Mitt Bilhold

Gjennom Mitt Bilhold får du beskjed når det er på tide å bestille EU-kontroll. Her kan du også bestille timer for verkstedtjenester, service og EU-kontroll. Last ned appen eller logg på i nettleseren. Vi i Møller Bil arbeider for at du skal få billig EU-kontroll, med høy faglig standard og den beste personlige servicen.