Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Lagre dekk

Er du usikker på hvor eller hvordan du skal lagre dekk?

Ved å benytte deg av Møller Bils dekkhotell sørger vi for at dekkene får optimale forhold, slik at dekkenes levetid forlenges. Du trenger heller ikke å bekymre deg over for liten lagringsplass. Før dekkene legges til lagring, vil vi blant annet rengjøre og pleie dem grundig. Du vil også få tilgang til tjenester som dekkskifte og andre verkstedtjenester hos oss.

Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om hvordan vi kan lagre dine dekk, og hvilke andre tjenester vi tilbyr.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Hvordan lagre dekk og vedlikeholde dem

Hvordan dekkene lagres kan ha stor betydning for tilstand og levetid, og du vil ha langt bedre nytte av dekk som lagres riktig enn dekk som ikke blir tatt vare på. Dekkene er de delene av bilen som blir utsatt for mest slitasje, men også de delene som blant annet sørger for sikkerhet og kjøreegenskaper. Nettopp derfor bør du være nøye med både oppbevaring og vedlikehold for å sikre at dekkene ikke opplever unødvendig slitasje.

Dekkene bør alltid lagres på felgen dersom du har mulighet til dette. Slik vil ikke dekkene miste støtte, og de beholder sin naturlige og faste form. Dekk med felgen på skal kun lagres hengende eller stablet, mens dekk uten felg skal lagres stående. Dekk uten felg bør roteres på ca. hver fjerde uke, slik at de beholder formen. For å lagre dekk optimalt behøver dekkene å gjennomgå en grundig vask. Husk på at feillagring kan føre til at dekkene mister sine originale egenskaper.

Det kan være hensiktsmessig å vaske dekk og felger jevnlig gjennom vintersesongen, slik at salt og annet smuss ikke får tid til å sette sine spor. Du bør også kontrollere lufttrykket annenhver måned for å sørge for at dekkene ikke har for lite trykk. For lite trykk kan føre til raskere slitasje. Har du nettopp skiftet hjul på bilen, bør du kontrollere og etterstramme hjulboltene. Pass på at du alltid bytter dekk til rett tid hver sesong, og sjekk at mønsteret har riktig dybde. Sørg alltid for at du kjøper nye dekk i tide, slik at du ikke setter deg selv eller andre trafikanter for fare på grunn av utslitte dekk.

Les mer: Dekklagring

Fordeler med å lagre dekk på et dekkhotell

Å lagre dekkene dine ved et dekkhotell vil gi deg fordeler som:

 • Frigjøring av plass: Du behøver ikke bekymre deg over at dekkene skal oppta unødvendig plass hjemme, i boden eller i garasjen.
 • Forlengelse av dekkenes levetid: Vi sørger for at dekkene får optimale lagringsforhold som riktig temperatur og riktig lagring. Dette kan forlenge dekkenes levetid og minimere slitasje.
 • Hjulskift: Når det er tid for å bytte hjul eller dekk, gjør vi denne jobben for deg.
 • Rengjøring av dekkene: Vi rengjør og pleier dekkene for deg.
 • Kontrollering av dekk: Vi kontrollerer og undersøker dekkene, blant annet mønsterdybde og holdbarhetstid. Vi vil også sjekke lufttrykk.
 • Å lagre dekkene ved et av våre dekkhotell er praktisk, trygt og bekymringsfritt.

Les mer: Dekkhotell

Andre tjenester

Ved å benytte deg av et av våre dekkhotell, får du tilgang til en rekke andre tjenester. Våre tjenester inkluderer:

 • Verksted og service
 • Hjulskift og dekklagring
 • Småskadereparasjon - Smart Repair
 • EU-kontroll
 • Bytte av bilglass
 • Skadesenter

Hos oss finner du spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber med Volkswagen, Audi eller ŠKODA. Vi bruker kun originale deler - noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lenger. Møller Bil garanterer at du ikke trenger å betale mer enn avtalt, og alle oppdrag utføres innen avtalt tid.

Les mer: Hjulskift

La Møller Bil hjelpe deg med dekklagring

Har du behov for ekstra plass hjemme, kan vi ta oss av lagring av dine dekk. Hos Møller Bil tilbyr vi dekklagring, samt utfører diverse verkstedtjenester. Vi vet hvilke dekk som egner seg best for din bil, som sikrer optimale kjøreegenskaper og sikkerhet. Du får kjøpt dekk hos alle våre forhandlere, og vi tilbyr også et stort utvalg av originale felger til alle modellene vi fører. Vi gir deg nyttige råd, slik at du kan ha nytte av dine dekk i mange år fremover.

Finn din nærmeste forhandler her - vi hjelper deg med dekkskift og dekkhotell over hele landet.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.