Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekklagring

Har du behov for dekklagring? Da kan et dekkhotell være løsningen for deg. Hvordan du lagrer dekkene dine har mye å si for dekkenes levetid. Lagrer du dekkene dine under optimale forhold, kan dekkenes aldringsprosess bremses. Lagrer du derimot dekkene feil, kan du faktisk ødelegge dekkene.

Ved å lagre dekkene dine hos et av Møller Bils dekkhotell, får du tilgang på gode lagringsforhold og en rekke andre verkstedtjenester. Les videre for å lære mer om hvordan du bør lagre dekkene dine, og hvordan vi i Møller Bil kan være det rette valget for deg og dine dekk.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Hvordan lagre og vedlikeholde dekk?

Dekklagring har mye å si for dekkenes levetid og tilstand, derfor bør du alltid lagre dekkene dine riktig. Dekkene er de delene av bilen som opplever størst slitasje, men også de delene som oftest blir oversett. Gode dekk er avgjørende for både sikkerhet og kjøreegenskaper, fordi de er den eneste delen av bilen som har kontakt med underlaget.

Slik tar du vare på dekkene:

 • Vask dekk og felger jevnlig
 • Kontroller lufttrykket ca. annenhver måned
 • Kontroller og eventuelt etterstram hjulboltene etter hjulskift
 • Bytt dekk til rett tid hver vår og høst
 • Sjekk mønsterdybde og kjøp nye dekk i tide

Dersom du har mulighet til å lagre dekkene med felgen på bør du gjøre dette. Ved å beholde felgen på mister ikke dekkene støtte og beholder sin faste form. Dekk med felgen på skal kun lagres hengende eller stablet - ikke stående, mens dekk uten felg skal lagres stående. Dekk uten felg bør roteres på ca. hver fjerde uke, slik at de beholder formen. Møller Bil hjelper deg med rett dekklagring.

Les mer: Dekkhotell

Vi hjelper deg med...

Dekkene dine har det best på et dekkhotell når de ikke er i bruk. Møller Bil tilbyr dekklagring under optimale forhold. Ved å benytte deg av et av våre dekkhotell hjelper vi deg med hjulskift samt vasker og kontrollerer dekkene grundig før oppbevaring.

Den største fordelen med et dekkhotell er at dekkene er lagret under optimale forhold. Dette er viktig fordi dekkene fort mister mange av sine opprinnelige egenskaper ved feil lagring. Ved å lagre dekkene dine på et dekkhotell kan du sikre at dekkene dine holder i mange år fremover. Hos Møller Bil får du en helhetlig bilforhandler, som hjelper deg med hjulskift, vedlikehold og dekklagring. Vi tilbyr også en rekke verkstedtjenester.

Våre tjenester inkluderer:

 • Verksted og service
 • Hjulskift og dekklagring
 • Småskadereparasjon - Smart Repair
 • EU-kontroll
 • Bytte av bilglass
 • Skadesenter

Hos våre forhandlere finner du spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber med Volkswagen, Audi eller ŠKODA. Vi bruker kun originale deler - noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lenger. Møller Bil garanterer at du ikke trenger å betale mer enn avtalt, og alle oppdrag utføres innen avtalt tid.

Når bør du skifte dekk?

Når det begynner å gå mot sesongskifte, er det ikke alltid like lett å vite når det er smartest å bytte til vinterdekk og motsatt. Timing kan ha en påvirkning på hvor og hvordan du bør lagre dekkene dine. Det kan for eksempel være lurt å tenke på tilgjengelighet: Hvor enkelt kan du få tak i dekkene dersom et dekkskiftebehov plutselig oppstår?

Som regel skal du skifte til vinterdekk 1. november, og sommerdekk skal på rundt påsken. Dersom værforholdene tilsier at sommerdekkene ikke har tilstrekkelig veigrep, bør du skifte til vinterdekk tidligere enn den påkrevde datoen. Her gjelder det å kjenne både deg selv som sjåfør samt hvilket veigrep dekkene dine allerede har. Høsten kan blant annet bringe med seg underkjølt regn, og en tidlig vinter kan bringe med seg tidlig snøfall.

Skal du skifte til vinterdekk, bør du sørge for at dybden på mønsteret er minimum 3 mm, uansett dekktype. Det kan det være lurt å dobbeltsjekke slitasjen på dekkene både før og etter dekklagring. Feil lagring kan for eksempel føre til ytterligere slitasje på dekkene.

Les mer: Dekkskift

La Møller Bil hjelpe deg med dekklagring

Har du behov for ekstra plass hjemme, kan vi ta oss av din dekklagring. Hos Møller Bil kan vi lagre dine dekk, samt utføre diverse verkstedtjenester. Vi vet hvilke dekk som egner seg best for din bil, som sikrer optimale kjøreegenskaper og sikkerhet. Du får kjøpt dekk hos alle våre forhandlere, og vi tilbyr også et stort utvalg av originale felger til alle modellene vi fører. Vi gir deg nyttige råd, slik at du kan ha nytte av dine dekk i mange år fremover.

Finn din nærmeste forhandler her - vi hjelper deg med dekkskift og dekkhotell over hele landet. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.