Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekkhotell Trondheim

Møller Bil har dekkhotell i Trondheim, Stjørdal og Orkdal. Her oppbevares dekkene dine mørkt og tørt - sommerdekk om vinteren og vinterdekk om sommeren. Bestill time på dekkhotell i dag eller les videre.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Finn din nærmeste forhandler

Møller Bil er forhandlere av Volkswagen, Audi, SKODA og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har nye og brukte biler, verksteder, skadesentre, dekkhotell og alt du trenger til bilen din. Hører du til Trondheimsområdet? Møller Bil tilbyr dekkhotell i Trondheim, Stjørdal og Orkdal. Vi utfører hjulskift, vasker og kontollerer dekk og felger nøye og oppbevarer dem trygt innendørs.

Møller Bil har god dekningsgrad i Trondheim og omegn. Våre forhandlere i Trondheim, Stjørdal og Orkdal tilbyr både dekkhotell, verksted og service. Dekkene dine har det best på dekkhotell når de ikke er i bruk. Da kan du være sikker på at vedlikehold og dekklagring foregår på riktig måte. Snakk med din nærmeste forhandler av dekkhotell for å få full oversikt over hva vi tilbyr. Dekk og felger undersøkes alltid grundig for skade og slitasje, før de legges til oppbevaring. Hjulskift er inkludert i prisen.

Dekkhotell Trondheim

Er du ute etter dekkhotell i Trondheim? Du finner Møller Bil Trondheim i Ingvald Ystgaards vei 19/21, og Møller Bil Leangen i Tungasletta 6. Tjenester inkluderer verksted og service, EU-kontroll, småskadereparasjon, bilglass, firmabil og dekkhotell.

Dekkhotell Stjørdal

Møller Bil Stjørdal holder til i Havnegata 11. Tjenester inkluderer verksted og service, EU-kontroll, bilglass og dekkhotell.

Dekkhotell Orkdal

Møller Bil Orkdal tilbyr også dekkhotell, i tillegg til verksted og service, EU-kontroll, bilglass og leiebil. Adressen er Tiltaksvegen 1.

Oppbevaring og vedlikehold av dekk

Korrekt oppbevaring av dekk sørger for at dekkene bevarer sine sikkerhets- og kjøreegenskaper på veien. Dermed vil også dekkene vare lenger før det er behov for å bytte dem ut. Dekkenes levetid avhenger blant annet av dekktrykk, kjørestil, håndtering og korrekt montering ved dekkskift. I tillegg er det viktig å oppbevare dem under de rette forhold. Når det gjelder utstyret på bilen din er dekk å anse som ferskvare - dekkene er tross alt utsatt for stor belastning ettersom de er den eneste delen av bilen som er i direkte kontakt med underlaget.

Noen gode råd for korrekt håndtering av dekk er:

  • Vask dekk og felger jevnlig
  • Kontroller lufttrykket ca. annenhver måned
  • Kontroller og evt. etterstram hjulboltene etter hjulskift
  • Bytt dekk til riktig tid hver vår og høst
  • Sjekk mønsterdybde og kjøp nye dekk i tide

Dekkene har viktige sikkerhets- og kjøremessige egenskaper, og krever godt vedlikehold for å yte optimalt. Derfor gjør du lurt i å velge dekkhotell for oppbevaring av dekkene som ikke er i bruk. På våre dekkhotell i Trondheim, Stjørdal og Orkdal blir dekkene nøye kontrollert av fagfolk, som fjerner stein og rusk som har satt seg fast. Dekk og felger blir deretter spylt rene for skitt, smuss og salt før de lagres trygt og tørt innendørs.

Les også: Lagre dekk

Overlat dekkene dine i profesjonelle hender

Som bileier er det ditt ansvar å sørge for at bilen er korrekt utstyrt til enhver tid. Dersom dekkene blir slitt eller får skader må de byttes ut. Dekkene bør undersøkes på jevnlig basis. Merker du endringer som lufttap, uvanlig støy eller vibrasjoner under kjøring, kan det være tegn på at et eller flere av dekkene bør skiftes. Velger du dekkhotell får du profesjonelle fagfolk som hjelper deg med å inspisere dekkene, og kommer med anbefalinger og råd.

Kontakt din nærmeste forhandler av dekkhotell Trondheim i dag for å få dekkhotell til en god pris. Våre fagfolk er spesialutdannet innen merkene vi fører, og vet hvordan dekkene skal oppbevares på best mulig måte for å bevare sine gode egenskaper.

Ser du etter et dekkhotell nær deg? Finn din nærmeste forhandler her.

Andre relaterte tjenester

Dekk hotell Trondheim