Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekkhotell pris

Er du ute etter et dekkhotell til en god pris? Da står Møller Bil til tjeneste. Vi har dekkhotell over hele landet som drives av fagfolk med høy kompetanse på bil. Vi utfører hjulskift, vasker og kontrollerer dekk og felger grundig og oppbevarer dem trygt innendørs. Dekkene dine har det best på dekkhotell. Kontakt Møller Bil i dag for et godt tilbud.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Lagre dekkene på dekkhotell til en god pris

Det er mange fordeler med å oppbevare dekkene på dekkhotell når de ikke er i bruk. På et av våre dekkhotell er dekkene dine i profesjonelle hender, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at de skal få skader eller slitasjer. Hjulskift er inkludert i prisen på dekkhotell hos Møller Bil.

Du kan bestille time på dekkhotell til en god pris hos din nærmeste forhandler.

Bevarer dekkenes gode egenskaper

Dekkene er de delene av bilen som er mest utsatt for slitasje, fordi de er de eneste delene av bilen som faktisk er i kontakt med veibanen. Dekkene har viktige sikkerhets- og kjøremessige egenskaper, og krever godt vedlikehold. På dekkhotell blir dekkene nøye kontrollert av fagfolk, som fjerner stein og rusk som har satt seg fast. Dekk og felger undersøkes for skade og slitasje, før de sendes videre til dekklagring.

Forlenger dekkenes levetid

På dekkhotell lagres dekkene under optimale forhold på mørke og tørre steder. Dette forlenger dekkenes levetid og bevarer de gode egenskapene. Lagrer du dekkene dine under feil lagringsforhold, kan de faktisk bli ødelagte.

På dekkhotell hos Møller Bil blir både dekk og felger vasket og spylt rene for salt, smuss og søle. Rene dekk sørger for at gummien varer lengre, slik at gripeevne og bremselengde opprettholdes. Sjekk inn dekkene dine på dekkhotell til en god pris.

Plassbesparende oppbevaring

Dekk tar overraskende mye plass under lagring, og har du en mindre bod vil du sikkert bruke den til å oppbevare andre ting enn dekk. Dekk skal aller helst oppbevares hengende på veggen eller fra taket på et mørkt og tørt sted. Man bør aldri legge andre ting oppå dekkene, da de kan ta skade av det.

På dekkhotell oppbevarer vi både dekk og felger når de ikke er i bruk - sommerdekk om vinteren og vinterdekk om sommeren. Dekkene blir oppbevart trygt innendørs og dekkes av vår forsikring.

Dekkskift er inkludert

Du får dekkhotell hos Møller Bil til en god pris - faktisk er dekkskiftet inkludert. Dermed slipper du jobben med å bytte dekk to ganger i året, krangle om hvem som skal gjøre det eller betale noen andre for å gjøre det. Dekkene monteres og demonteres av fagfolk, slik at du kan føle deg sikker på veien.

La fagfolk gjøre jobben

Når dekkene ankommer vårt dekkhotell, utfører vi en grundig inspeksjon. Vi undersøker blant annet mønsterdybde og tilstanden på gummien, sjekker lufttrykk og holdbarhetstiden.

Som bileier er du ansvarlig for at bilen er korrekt utstyrt til enhver tid. Dersom dekkene blir slitt eller får en skade må de byttes ut. Dekk er ferskvare og levetiden avhenger av alder, vedlikehold, kjørelengde og kjørestil. Dersom du kjører ca. 15 000 km. per år bør dekkene holde i omtrent tre sesonger. Hvis du kjører mindre enn dette må du følge nøye med på når dekkene slites ned til minimumsdybden. Gummien taper seg nemlig over tid. Følgende krav gjelder til mønsterdybde:

Sommerdekk

Minimum: 1,6 mm.
Anbefalt: 3 mm. grunnet fare for vannplaning.

Vinterdekk

Minimum: 3 mm.
Anbefalt: 4 mm. på biler under 3500 kg. grunnet bedre veigrep.

Dersom det viser seg at tiden er inne for å kjøpe nye dekk, kan vi også hjelpe med anbefalinger til hvilke dekk som passer best for deg. Da ser vi både på hva slags bil du kjører, kjøreforhold og grad av sikkerhet.

Bestill time på dekkhotell til god pris

Det er enkelt å bestille time for dekkhotell, hjulskift og service hos Møller Bil, og som kunde hos oss kan du forvente en god pris på dekkhotell. Du kan bestille time for alle typer verkstedtjenester på din side. De aller fleste av våre forhandlere tilbyr dekklagring, i tillegg til de andre tjenestene.

Bestill time i dag hos din nærmeste Møller Bil forhandler.