Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekkhotell Oslo pris

Møller Bil tilbyr dekkhotell i Oslo til en god pris. Det er mange fordeler med å oppbevare dekkene på dekkhotell når de ikke er i bruk, og hos Møller Bil får du mye mer enn bare dekkhotell for prisen.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Ditt nærmeste dekkhotell i Oslo

Møller Bil har mange forhandlere i Oslo og omegn som tilbyr dekkhotell. Dermed kan du velge et dekkhotell i nærhet til arbeidsplassen eller hjemmeadressen. Vi utfører dekkskift, vasker og kontrollerer dekkene grundig, før de blir plassert på innendørs oppbevaring. Våre fagfolk kan også hjelpe deg med å ta avgjørelsen om det er på tide å kjøpe nye dekk, og komme med anbefalinger til hvilke dekk du bør velge. Finn din nærmeste forhandler av dekkhotell i Oslo:

 • Møller Bil Etterstad
 • Møller Bil Oslo Vest
 • Møller Bil Kalbakken
 • Møller Bil Asker og Bærum
 • Møller Bil Grorud
 • Møller Bil Hvam

Ser du etter dekkhotell i Oslo til en god pris kan Møller Bil hjelpe deg. Våre fagfolk er spesialutdannet innen merkene vi fører, og vet hvordan dekkene skal lagres på best mulig måte. Kontakt din nærmeste forhandler av dekkhotell Oslo i dag for å få et godt tilbud på pris.

Klikk her for å bestille time hos din nærmeste forhandler av dekkhotell Oslo

Mange fordeler med å velge dekkhotell

Det er mange fordeler med å velge dekkhotell for å lagre dekk som ikke er i bruk - sommerdekk om vinteren og vinterdekk om sommeren. Hos Møller Bil kan du blant annet se fram til følgende goder:

 • Korrekt montering og håndtering av dekk og felger
 • Grundig inspeksjon og vedlikehold
 • Plassbesparende oppbevaringsløsning
 • Hjulskift og håndtering er inkludert i prisen
 • Dekkenes levetid forlenges

Det er svært viktig at dekkene blir håndtert og oppbevart på riktig måte. Dekkene har viktige sikkerhets- og kjøremessige egenskaper, og bidrar til en tryggere og bedre kjøreopplevelse. Dekkene er de delene av bilen som får størst slitasje under normal bruk, fordi de er den eneste delen av bilen som er i direkte kontakt med underlaget. Dessverre er det mange som overser pleie og stell av dekk og felger. Her kommer Møller Bil inn i bildet. Som kunde hos oss kan du forvente profesjonell håndtering av dekkene dine, og grundig inspeksjon av dekkenes holdbarhet og egenskaper.

Dekk er ferskvare

Når det gjelder utstyr til bilen din er dekk å anse som ferskvare. Gummien blir hardere med årene, noe som gjør at gripeegenskapen reduseres. Som følge av at de er utsatt for mest slitasje, er også dekkene de delene av bilen som må byttes ut oftest. Merker du endringer som lufttap, uvanlig støy eller vibrasjoner under kjøring, kan det være et tegn på at et eller flere av dekkene bør byttes ut. Hos våre forhandlere av dekkhotell i Oslo kan vi hjelpe deg med denne vurderingen, og det er selvfølgelig inkludert i prisen.

Hvor lenge du kan kjøre med de samme dekkene avhenger av kjørelengde og kjørestil, i tillegg til alder og vedlikehold. Dersom du kjører ca. 15 000 km. per år bør dekkene holde i omtrent tre sesonger. Hvis du kjører mindre enn dette må du følge nøye med på når dekkene slites ned til minimumsdybden.

Slik forlenger du dekkenes levetid

Du kan gjøre en rekke ting for å forlenge dekkenes holdbarhet. For det første bør dekkene undersøkes på jevnlig basis - kjører du videre med skader på dekkene, kan det potensielt føre til enda større skader på bilen. Det samme gjelder lufttrykket i dekkene, som bør sjekkes når dekkene er kalde.

Gjør en visuell undersøkelse av dekkene hver dag, og fjern stein som har satt seg fast. Oppdager du uregelmessigheter bør dekkene undersøkes hos din lokale forhandler. I tillegg er det viktig å holde dekk og felger rene for smuss, søl og skitt. Hvis du kjører i områder med mye veisalt anbefales det å vaske dekkene to ganger i uken. Saltet binder skitt og forurensning til dekket, og gir et dårligere veigrep.

Skift dekk til riktig tid per sesong, og sørg for at dekkene rengjøres og oppbevares innendørs på et tørt og mørkt sted. Under oppbevaring skal det ikke legges andre gjenstander på toppen av dekkene. Husk å kontrollere at mønsterdybden ikke har blitt slitt ned. Kravene for mønsterdybde er:

 • Sommerdekk: Minimum 1,6 mm., men 3 mm. er anbefalt.
 • Vinterdekk: Minimum 3 mm., men 4 mm. er anbefalt.

Les også: Hjulskift

Dekkhotell Oslo pris

Du kan også overlate jobben til profesjonelle fagfolk, og være trygg på at vedlikehold, inspeksjon og håndtering av dekkene blir utført på korrekt måte. Møller Bil tilbyr dekkhotell til en god pris. Ved våre dekkhotell i Oslo blir dekk og felger nøye undersøkt, før de renses og klargjøres for oppbevaring. Montering og demontering gjøres av fagfolk, slik at du alltid kan føle deg trygg på veien. Selve dekklagringen foregår på et mørkt og tørt sted innendørs. Våre profesjonelle fagfolk kan gi deg råd om bedre gripe- og kjøreegenskaper, og hjelper deg med å velge riktige dekk til bilen.

Som kunde hos Møller Bil kan du forvente dekkhotell i Oslo til en rimelig pris. Forhør deg hos din lokale forhandler i dag for å få et godt tilbud.