Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekkhotell Oslo billig

Har du behov for et billig dekkhotell i Oslo? Hos Møller Bil Oslo kan vi bistå med lagring og vedlikehold av dekk til gunstige priser. Hos oss kan du oppbevare dekkene dine trygt og enkelt. Vi demonterer, monterer, vasker og kontrollerer dekkene dine som en del av vår dekkhotell-service. Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon.

Les gjerne videre for å lære mer om dekkhotell, og hvordan Møller Bil Oslo kan lagre dekkene dine under optimale forhold og til en rimeligere pris.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Dekkhotell i Oslo - spar plass og bevar dekkenes egenskaper

Dekkene dine har det best på et dekkhotell når de ikke er i bruk. Vi tilbyr dekkhotell i Oslo billig, og yter alltid den beste servicen slik at dekkenes egenskaper bevares på tryggest mulig måte. Ved å benytte deg av et dekkhotell gjennom Møller Bil, får du fordeler som:

 • Plassbefrielse
 • Grundig vask av felger og hjul
 • Enkel tilgang til verkstedtjenester
 • Lagring under trygge forhold
 • Kontroll av dekk
 • Mindre slitasje
 • Jevnlig rotasjon av hjulene for å unngå slitasje
 • Montering og demontering av hjul/dekk

Les mer: Dekkhotell

Når du leverer dekkene dine til et av våre dekkhotell, vil vi demontere hjulene, gi dekk og hjul en grundig vask for å få fjernet all potensiell slitasje som salt og annet smuss, samt kontrollere at dekkene er i topp stand. Under lagringsperioden vil vi rotere på dekkene med jevne mellomrom, og sørge for at dekkene lagres under optimale forhold. På denne måten bevarer vi dekkenes egenskaper, slik at de opplever minimalt med slitasje når de ikke er på bilen.

Riktig lagring av dekk har nemlig stor betydning for dekkenes levetid og din sikkerhet. Dekk som har pådratt seg mye slitasje vil ha svekkede egenskaper som for eksempel dårligere veigrep og mønsterdybde. Den største fordelen med et dekkhotell er at dekkene er lagret under optimale forhold. Ved å lagre dekkene dine på et dekkhotell kan du sikre at dekkene dine holder i mange år fremover.

Plasserer du dekkene på et av Møller Bils dekkhotell i Oslo, vil du få så mye mer enn bare dekklagring til en billig pris.

En helhetlig bilforhandler i Oslo

Plasserer du dekkene dine ved et av våre dekkhotell i Oslo, kan vi være behjelpelig med alt innenfor bilhold. Ved å benytte deg av et av våre dekkhotell hjelper vi deg med hjulskift samt vasker og kontrollerer dekkene grundig før oppbevaring. Dekklagring har mye å si for dekkenes levetid og tilstand, og derfor bør du alltid lagre dekkene dine riktig. Dekkene er de delene av bilen som opplever størst slitasje, men også de delene som oftest blir oversett. Gode dekk er avgjørende for både sikkerhet og kjøreegenskaper, fordi de er den eneste delen av bilen som har kontakt med underlaget.

Som en helhetlig bilforhandler, kan vi tilby en rekke tjenester som fører til en litt enklere bilhverdag. Hos oss møter du et fagdyktig og profesjonelt personale som er klare til å bistå deg med ditt bilhold.

Hos Møller Bil får du en helhetlig bilforhandler, som hjelper deg med hjulskift, vedlikehold, dekklagring, og verksted.

Våre tjenester inkluderer:

 • Dekklagring/dekkhotell i Oslo
 • Verksted og service
 • Hjulskift/dekkskift
 • EU-kontroll
 • Bytte av bilglass
 • Skadesenter
 • Småskadereparasjon - Smart Repair

Benytter du deg av en av våre forhandlere i Oslo, får du tilgang til spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber med Volkswagen, Audi eller ŠKODA. Vi bruker alltid originale deler, og på denne måten sørger vi for at bilen din holder den samme høye kvaliteten som produsenten lover - enda lenger. Vi garanterer at du ikke kommer til å betale mer enn avtalt, og alle oppdrag utføres innen avtalt tid.

Dekkhotell i Oslo til en billigere pris

Har du behov for ekstra plass hjemme? Benytt deg av et av våre dekkhotell i Oslo og omegn med alle tjenester inkludert til en billig pris. Hos Møller Bil kan vi lagre dine dekk, samt utføre diverse verkstedtjenester. Du får kjøpt dekk hos alle våre forhandlere, og vi tilbyr også et stort utvalg av originale felger til alle modellene vi fører. Vi gir deg nyttige råd, slik at du kan ha nytte av dine dekk i mange år fremover.

Finn din nærmeste forhandler her - vi hjelper deg med dekkskift og dekkhotell over hele landet. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.