Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekkhotell Hamar

Å lagre dekkene under optimale forhold er viktig for å vedlikeholde dekkenes egenskaper. Feil lagring kan føre til slitasje, noe som blant annet kan gå utover mønsterdybde og veigrep.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Sliter du med både plass og optimale lagringsforhold hjemme hos deg, kan du lagre dekkene dine på et dekkhotell. Når du benytter deg av et av Møller Bils dekkhotell i Hamar, hjelper vi deg med verkstedtjenester, frigjøring av plass og optimale lagringsforhold for dekkene.

Les mer: Hjulskift

Fordeler ved vårt dekkhotell Hamar

Har du liten eller ingen plass til å oppbevare dekkene optimalt, er et dekkhotell en god løsning for deg. Hvordan du lagrer dekkene dine har mye å si for dekkenes levetid. Dersom du lagrer dekkene dine under optimale forhold kan dekkenes aldringsprosess bremses. Lagrer du derimot dekkene feil, kan du faktisk ødelegge dekkene.

Ved å plassere dem på et av Møller Bils dekkhotell i Hamarregionen får du fordeler som:

 • Tilgang til verkstedtjenester
 • Hjulskift/dekkskift er inkludert.
 • Kontroll av dekk
 • Vask og rens av hjul er også inkludert
 • Dekkene får optimale forhold, slik at levetiden forlenges
 • Mindre slitasje: Dekkene vil med jevne mellomrom bli rotert på
 • Du lar noen profesjonelle ta seg av dekkoppbevaringen
 • Det er plassbesparende

Et dekkhotell gjør både bilhold og hverdagen lettere. Ved å la Møller Bils dekkhotell i Hamar ta seg av dekkene dine, slipper du alle bekymringer som skift og oppbevaring av dekk kan bringe med seg. Våre profesjonelle fagfolk vet hvilke dekk som passer din bil.

Les mer: Dekkhotell

Vedlikehold av dekk

For at dekkene skal beholde egenskapene sine over lengre tid, behøver de å vedlikeholdes med jevne mellomrom og før lagring. Dekkene er den eneste delen av bilen som er i kontakt med underlaget. Gode dekk er derfor avgjørende for bilens sikkerhet og kjøreegenskaper.

Slik tar du vare på dekkene dine:

 • Vask dekk og felger jevnlig
 • Kontroller lufttrykket ca. annenhver måned
 • Kontroller og eventuelt etterstram hjulboltene etter hjulskift
 • Bytt dekk til riktig tid hver vår og høst
 • Sjekk mønsterdybde og kjøp nye dekk i tide

Oppbevarer du dekkene dine hos Møller Bils dekkhotell Hamar, behøver du ikke å tenke på riktig lagring - her tar vi oss av alt, og sørger for at dekkene dine er sikret optimal oppbevaring og minimal slitasje.

Les mer: Dekkskift

En helhetlig bilforhandler

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede. Vi har 42 bilforhandlere og 11 spesialiserte skadeverksteder spredt over hele landet. Vår ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil og bilhold.

Hos våre bilforhandlere finner du spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber med Volkswagen, Audi eller ŠKODA. Vi bruker bare originale deler, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lenger. Vi er en helhetlig bilforhandler, og kan hjelpe deg på en profesjonell og effektiv måte - uansett hva behovet skulle være.

Med tjenesten Mitt Bilhold gjør vi bilholdet enda enklere for deg. Tjenesten er tilgjengelig gjennom nettleseren eller via en egen app på din smarttelefon. Her får du full oversikt over bilene dine, med tilhørende papirer og dokumenter, gjeldende tjenester og garantier. Gjennom appen kan du også bestille time på verksted eller få tilgang på dekkhotell i Hamar.

Bruk Møller Bils dekkhotell i Hamarregionen

Bor du i Hamar og omegn, og har behov for dekklagring? Hos Møller Bil kan vi lagre dekkene dine under optimale forhold. Vi kan også utføre diverse verkstedtjenester på bilen din etter behov. Vi vet hvilke dekk som egner seg best for din bil, og hvilke dekk som sikrer optimale kjøreegenskaper og sikkerhet. Du får kjøpt dekk hos alle våre forhandlere i Hamar og omegn, og vi tilbyr også et stort utvalg av originale felger til alle modellene vi fører.

Behøver du råd og tips til vedlikehold av bil og dekk? Vi gir deg nyttige råd, slik at du kan ha nytte av dine dekk i mange år fremover. Finn din nærmeste forhandler her - vi hjelper deg med dekkskifte og dekkhotell over hele landet.