Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekk hotell Trondheim

Ser du etter dekkhotell i Trondheim? Da kan Møller Bil hjelpe deg. Vi har dekkhotell i Trondheim, Stjørdal og Orkdal, og tilbyr både vedlikehold, lagring og service. Bestill time hos din nærmeste forhandler i dag.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Her finner du oss

Møller Bil har mange forhandlere som tilbyr dekkhotell i Trondheim og omegn. Velger du å oppbevare dekkene dine på dekkhotell når de ikke er i bruk, kan du være sikker på at de blir håndtert og lagret på riktig måte. Dekk og felger undersøkes nøye og spyles rene for skitt, søle og salt før de lagres tørt og mørkt innendørs. Hjulskift er selvfølgelig inkludert i prisen. Velg den forhandleren av dekkhotell i Trondheim som er nærmest arbeidsplassen eller hjemmeadressen din:

Dekkhotell Trondheim

Velg mellom Møller Bil Trondheim i Ingvald Ystgaards vei 19/21, og Møller Bil Leangen i Tungasletta 6. Tjenester inkluderer verksted og service, EU-kontroll, småskadereparasjon, bilglass, firmabil og dekkhotell.

Dekkhotell Stjørdal

Møller Bil Stjørdal holder til i Havnegata 11. Tjenester inkluderer verksted og service, EU-kontroll, bilglass og dekkhotell.

Dekkhotell Orkdal

Møller Bil Orkdal tilbyr også dekkhotell, i tillegg til verksted og service, EU-kontroll, bilglass og leiebil. Adressen er Tiltaksvegen 1.

Viktig å tenke på når det gjelder dekk

Som bileier er det ditt ansvar å sørge for at bilen er korrekt utstyrt til enhver tid. Det innebærer også å kjøpe nye dekk når de gamle blir slitt. Hvor lenge du kan kjøre med de samme dekkene avhenger av kjørelengde og kjørestil, i tillegg til alder og vedlikehold. Dersom du kjører ca. 15 000 km. per år bør dekkene holde i omtrent tre sesonger. Hvis du kjører mindre enn dette må du følge nøye med på når dekkene slites ned til minimumsdybden. Gummien taper seg nemlig over tid.

Merker du endringer som lufttap, uvanlig støy eller vibrasjoner under kjøring, bør dekkene kontrolleres av fagfolk. Dette kan være tegn på at dekkene har fått skader eller er feilmontert, og dersom du kjører videre på skadde dekk kan det potensielt medføre enda større skader på bilen.

Feillagring av dekk kan føre til at dekkene mister sine gode sikkerhets- og kjøremessige egenskaper. Aller helst bør dekkene lagres på felgen, slik at de beholder sin naturlige og faste form. Dekk med felgen på skal kun lagres hengende eller stablet, mens dekk uten felg skal lagres stående. Dekk uten felg bør roteres på ca. hver fjerde uke, slik at de beholder formen. Det er også viktig at dekkene renses og tørkes før de legges til lagring.

Dekkhotell Trondheim

Dekkene dine har det aller best på dekkhotell når de ikke er i bruk. Da kan du være trygg på at montering og demontering foregår på riktig måte, og at dekkene blir grundig kontrollert og renset. Hos Møller Bil blir dekkene lagret på et tørt og mørkt sted. Våre fagfolk kontrollerer dekk og felger grundig og spyler de helt rene. Vi tar hjulskiften for deg slik at du kan være sikker på at dekk og felger er montert på riktig måte.

Ved å lagre dekkene under optimale forhold kan aldringsprosessen bremses. Velger du dekkhotell i Trondheim får du tilgang på gode lagringsforhold, hjulskift og en rekke andre verkstedtjenester. Vi bidrar til at dekkene bevarer sine gode sikkerhets- og kjøremessige egenskaper, og bistår med anbefalinger til nye dekk. På den måten kan du føle deg trygg på veien.

Ser du etter et dekkhotell i Trondheim og omegn? Finn din lokale forhandler av dekkhotell i Trondheim her.