Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekk hotell Oslo

Møller Bil har dekkhotell i Oslo. Kontakt din nærmeste forhandler i dag dersom du ønsker å sjekke inn dekkene dine på hotell. Dekkene er i profesjonelle hender hos Møller Bil.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Finn din nærmeste forhandler

Møller Bil har mange dekkhotell i Oslo og omegn. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler. Dekkene dine har det godt på dekkhotell hos Møller Bil. Vi utfører dekkskift, vasker og kontrollerer dekkene grundig, før de blir plassert på innendørs oppbevaring. Vi kan hjelpe deg med å ta avgjørelsen om å kjøpe nye dekk, og gi deg råd om hvilke dekk du bør velge til din bil.

Møller Bil har høy dekningsgrad på dekkhotell i Oslo - fra Oslo Øst til Oslo Vest og Asker og Bærum. Du står derfor fritt til å velge en forhandler som er i nærheten av arbeidsplassen eller hjemmeadressen. Når du sjekker inn dekkene på dekkhotell i Oslo, foretar våre dyktige medarbeidere en grundig inspeksjon. Vi sjekker dekkene for skader og slitasje, fjerner stein som har satt seg fast og vasker dekk og felger rene.

Les mer om dekkhotell her.

Vedlikehold av dekk og felger

Vedlikeholder du bilen din regelmessig forlenges levetiden på bilen. Dette gjelder også dekkene, men dessverre er det mange som overser pleie og stell av dekk. Dekkene er de delene av bilen som får størst slitasje av normal bruk, fordi de smale kontaktflatene er den eneste kontakten bilen har med underlaget. Derfor er det svært viktig at dekkene blir korrekt håndtert og oppbevart. Vedlikeholdte og korrekte dekk til bilen sørger for at dekkene bevarer sine egenskaper innenfor sikkerhet og kjøring, noe som gir bedre trafikksikkerhet.

Ved våre dekkhotell i Oslo blir dekk og felger renset og klargjort for oppbevaring. Montering og demontering gjøres av fagfolk, slik at du alltid kan føle deg trygg på veien. Dekklagring foregår på et mørkt og tørt sted innendørs.

Slik klargjør du vinterdekkene

Minimumsdybde på mønsteret er 3 mm., men anbefalingen for biler under 3500 kg. er en mønsterdybde på 4 mm. for å sikre gode kjøreegenskaper. Dekk er ferskvare og må byttes ut når de blir gamle. Gummien blir hardere med årene, noe som gjør at gripeegenskapene blir dårligere. På Møller Bil dekkhotell Oslo gjennomfører vi en grundig inspeksjon av dekk og felger, og klargjør dem for lagring. Våre dyktige fagfolk har kompetanse til å vurdere om et dekk har blitt for gammelt og bør byttes ut, og hvilke dekk du eventuelt bør velge.

Hvis du kjører i områder med mye veisalt anbefales det å vaske dekkene to ganger i uken. Saltet binder skitt og forurensning til dekket, og gir et dårligere veigrep. På dekkhotell i Oslo blir dekkene renset for stein, og vasket og spylt rene for salt, smuss og søle.

Sjekk dekktrykket når dekkene er kalde. For å redusere rullemotstand kan du ha 10 prosent mer luft i dekkene enn oppgitt på vinteren. Dette gir bedre kjøreegenskaper og kortere bremselengde. Snakk med en av våre forhandlere for gode råd om veigrep.

Slik klargjør du sommerdekkene

Minimumskravet til sommerdekk er 1,6 mm., men det anbefales å ha en mønsterdybde på 3 mm. Dette er spesielt viktig i områder hvor det regner mye og sannsynligheten for vannplaning er stor. I likhet med vinterdekk må også sommerdekk byttes ut med alder. Velholdte og korrekte dekk til bilen gir bedre veigrep og høyere trafikksikkerhet.

Hvor lenge du kan kjøre med de samme dekkene avhenger av kjørelengde og kjørestil, i tillegg til alder og vedlikehold. Dersom du kjører ca. 15 000 km. per år bør dekkene holde i omtrent tre sesonger. Hvis du kjører mindre enn dette må du følge nøye med på når dekkene slites ned til minimumsdybden.

Fordeler med å velge dekkhotell

Dekkene dine har det godt på dekkhotell hos Møller Bil. Her er noen av fordelene:

  • Riktig montering og oppbevaring forlenger dekkenes levetid
  • Det er plassbesparende å velge dekkhotell
  • Hjulskift og vedlikehold er inkludert
  • Dekkene inspiseres av kompetente fagfolk

Klikk her for å bestille time på dekkhotell i Oslo. Med Møller Bil kan du føle deg trygg på at dekkene dine er i profesjonelle hender, sesong etter sesong.