Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekk hotell Bergen

Er du ute etter et dekkhotell i Bergen? Møller Bil har en rekke forhandlere i Bergen og omegn som tilbyr dekkhotell og andre tjenester. Ved å sjekke inn dekkene på dekkhotell når de ikke er i bruk, kan du være trygg på at dekkene blir håndtert og oppbevart på riktig måte.

Bestill dekkskift

Har du ikke Mitt Bilhold? Kontakt en av våre forhandlere direkte. Finn din nærmeste Møller Bil-forhandler her.

Fordeler med å velge dekkhotell

Det er mange fordeler med å velge dekkhotell for dekkene som ikke er i bruk for sesongen - sommerdekk om vinteren og vinterdekk om sommeren. Korrekt lagring av dekk  under optimale forhold bidrar til å forlenge dekkenes levetid, fordi gummien og hjulets faste form holder seg bedre. Feil lagring av dekk kan føre til at de mister mange av sine opprinnelige egenskaper, som er viktige av sikkerhets- og kjøremessige hensyn. Gripeevnen kan reduseres, og mønsterdybden blir fortere slitt.

Hvor lenge du kan kjøre med de samme dekkene avhenger av kjørelengde og kjørestil, i tillegg til alder og vedlikehold. Dersom du kjører ca. 15 000 km. per år bør dekkene holde i omtrent tre sesonger. Kjører du mindre enn dette, er det viktig at du følger nøye med på når dekkene slites ned til minimumsdybden. Kravene er:

  • Minimum 1,6 mm. mønsterdybde for sommerdekk
  • Minimum 3 mm. mønsterdybde for vinterdekk

Når du sjekker inn på dekkhotell i Bergen, blir du møtt av kyndige fagfolk som kontrollerer mønsterdybden for deg. I tillegg sjekkes lufttrykket i dekkene, og dekkene blir inspisert for skader og slitasje. Hos Møller Bil spyler vi dekk og felger rene for skitt, søle og salt, og oppbevarer dekkene tørt og mørkt innendørs. Hjulskift er inkludert i prisen. Dekkene blir montert og demontert av profesjonelle mennesker, slik at du kan føle deg trygg på veien. På dekkhotell i Bergen kan du også få råd om hvilke dekk du bør kjøpe til bilen din, både med tanke på sikkerhet og kjøreegenskaper.

Finn ditt dekkhotell i Bergen og omegn

Hos Møller Bil er dekkene dine i profesjonelle hender. Vi inspiserer alle dekk og felger, og kommer med anbefaling til hva slags dekk du bør velge til bilen. Hos oss blir dekkene oppbevart under optimale forhold slik at de holder seg best mulig. Snakk med din lokale forhandler om pris på dekkhotell, og bestill time i dag. Finn ditt dekkhotell i Bergen her:

Møller Bil Åsane

Litleåsveien 47, 5132 Nyborg. Tjenester: Verksted og service, EU-kontroll og dekkhotell.

Møller Bil Nesttun

Sanddalsveien 1, 5221 Nesttun. Tjenester: Verksted og service, EU-kontroll, bilglass, bilpleie og dekkhotell.

Møller Bil Minde

Kanalveien 3, 5068 Bergen. Tjenester: Verksted og service, EU-kontroll, bilglass, småskadereparasjoner, dekkhotell.

Møller Bil Kokstad

Kokstadveien 29B, 5257 Kokstad. Tjenester: Verksted og service, EU-kontroll, småskadereparasjoner, bilglass og dekkhotell.

Møller Bil Drotningsvik

Janaflaten 20, 5179 Godvik. Tjenester: Verksted og service, EU-kontroll, bilglass og dekkhotell.

Ser du etter et dekkhotell i Bergen og omegn? Finn din lokale forhandler av dekkhotell her.

Velkommen til dekkhotell i Bergen!