Kjøp bil

Vurderer du å kjøpe bil? Gratulerer! En ny bil er ikke bare et nyttig hjelpemiddel i det daglige, men kan også bringe mye glede til de som skal kjøre den. Hos Møller Bil har vi lang erfaring med å hjelpe bilkjøpere med å finne bilen som passer dem best - enten bilen skal være ny eller brukt.

Du kan også selge din gamle bil til oss, vi tar den gjerne i innbytte.

Kjøp bil

Tenk over dette før du kjøper bil

Dersom du vurderer å kjøpe bil, men ikke har bestemt deg for merke eller modell enda, har du en rekke valg foran deg. Hvor mange skal ha plass i bilen, skal du kjøre lange strekninger og hvilket utstyr skal bilen romme? I tillegg bør du gå over økonomien og bestemme deg for hvor mye du er villig til å betale for bilen.

Dine behov bør være førende for hvilken bil du velger.

For noen er det viktig å ha en stor og sterk bil som klarer skog og mark. Andre trenger en familievennlig bil med plass til hundebur, og andre igjen ser etter en liten og lett bil. Klarer du å gjøre gode vurderinger av disse behovene, har du kommet langt på vei i å kjøpe en passende bil.

Bensin, diesel, hybrid eller elektrisk bil?

Lurer du på om du skal kjøpe en bensin, diesel, hybrid eller elektrisk bil? Stadig flere av våre kunder er usikre på hvilken drivlinje de skal velge. Alle har nemlig sine fordeler og ulemper.

Hos Møller Bil tilbyr vi biler i alle kategorier. Kom inn din nærmeste forhandler i dag, så hjelper vi deg med å velge den bilen som passer dine behov og din livsstil best.

Kjøpe ny bil

Mange velger å kjøpe ny bil for å få et forutsigbart og enkelt bilhold. De fleste nye biler har fem års fabrikkgaranti, og dette er betryggende med tanke på potensielle reparasjonsutgifter. Du sikrer deg mot mange og kostbare feil ved å kjøpe en bil som er helt ny, og slipper ubehagelige overraskelser på din første EU-kontroll.

Kjøpe bruktbil

Samtidig er det kostbart å kjøpe en bil som er helt ny. En bil taper i snitt halve verdien i løpet av de fem første årene den er på veien, og derfor velger mange å kjøpe brukte biler til en rimeligere pris.

Kjøper du bruktbil får du mye bil for pengene.

Når du kjøper bruktbil hos Møller Bil får du alltid med tilstandsrapport etter grundige kvalitets- og sikkerhetstester på et av våre autoriserte verksteder. Du kan derfor forvente en bil som er i god teknisk stand. I tillegg får du:

  • Garantert kilometerstand
  • Opptil 24 måneders garanti
  • Full bytterett i 30 dager eller 1000 km
  • Trygt bilkjøp uten heftelser
  • Full servicehistorikk dersom bilen har fulgt Møller Bils serviceprogram

Våre forhandlere selger bruktbiler i premiumsegmentet, noe som innebærer at nesten alle biler er 5 år eller yngre og har gått under 80.000 km.

Selge bil

Velger du å selge den gamle bilen til en av våre forhandlere, får du et raskt oppgjør og en bekymringsfri handel. Vi tilbyr innbytte av bil, noe som innebærer at prisen du får for den gamle bilen trekkes fra på den nye. Ender du opp med å kjøpe en bil som er billigere enn den gamle, kan våre forhandlere betale deg mellomlegget.

Det er mange fordeler med å velge innbytte av bil hos en merkeforhandler framfor å selge bilen privat. Du slipper å bruke tid på service og reparasjoner, vask og polering samt visning av bilen til potensielle kjøpere. Du slipper også å sette deg inn i det komplekse regelverket knyttet til privat bilkjøp.

Kjøp bil hos Møller Bil

Er du ute etter en Audi, ŠKODA eller Volkswagen? Da bør du ta turen til Møller Bil. Ingen kjenner merkene våre like godt som oss, og du kan derfor se fram til et trygt bilkjøp. Hos våre forhandlere blir du møtt av profesjonelle selgere med høy kompetanse.

På nettsiden bilkjøp.no kan du klikke deg gjennom utvalget av bruktbiler. Her finner du både Audi, ŠKODA eller Volkswagen, i tillegg til en rekke andre kjente merker. Dersom du skal kjøpe bil, men enda ikke har bestemt deg for modell eller merke, kan dette være et godt sted å starte.

Velkommen til oss for en hyggelig bilprat over en kopp kaffe!